Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon mostmár én is kismami...

Vajon mostmár én is kismami leszek? (2018 január)

Figyelt kérdés

2016 augusztus óta próbálkozunk,egyelőre sikertelenül.

Első baba lenne.

Ovulációm 12.30, nem várt napja: 01.13

Vetti

2017. dec. 30. 03:06
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/214 anonim ***** válasza:
59%

Ne pityeregj Gica.

Minden rendben lesz.

De lehet kérdésem?

Mi az a gesztációs gyűrű?

Miért véreztél?

Viki

2018. jan. 25. 12:14
 152/214 anonim ***** válasza:
59%

A gyűrűből lesz majd a petezsák a későbbieknek. De végre láttak valamit.

Nem tudják miért véreztem, de előtte nem volt semmi ilyen. De sajna több erős piros vér volt. De már nincs semmi.

Annyira izgulok...

Muszáj elmennem a házidokihoz, hogy kiírjon valamivel, mert ennyi szabim nincs, ki tudja mire kell még. Pihenés kell a doki szerint, így kinéz, hogy végig táppénz lesz...

El vagyok keseredve, azt mondták ebből bármi lehet.

Gica

2018. jan. 25. 12:26
 153/214 anonim ***** válasza:
59%

Én szìvből drukkolok neked hogy ebből babo legyen.

Én is ma megyek nődokimhoz. Kiváncsj vagyok mik lesznek az eredmények. Mknden rendben vane..meg hogy mikor volt a pé-m. Kiváncsi vagyok. :)

Viki

2018. jan. 25. 14:05
 154/214 Dittte ***** válasza:
59%

Gica: én ugyan a 16. héten véreztem, de akkor nagyon. Egy erősebb mensivel felért. de szerencsére nem volt baj, azóta sem tudják mitől volt. Úgyhogy ne aggód túl a dolgot kérlek! Tudom, hogy könnyű mondani. benne voltam. Érdekes, hogy nem kaptál semmi gyógyszert. Reméljük minden okés lesz :))

Viki: 3 napja pozitív az ovu teszted? Kíváncsi vagyok mit mond a doki neked.

Ditte

2018. jan. 25. 14:22
 155/214 A kérdező kommentje:

Drága Gica! Sok erőt, kitartást. Pozitívan gondolkodj, fel se merüljön benned, hogy nem fog megszületni a baba!

Viki szorítok nagyon!

2018. jan. 25. 14:45
 156/214 anonim ***** válasza:
59%

Ditte 3napig igen 21-22-23 a tegnapira 24.e nem merem mondani de elég erős a teszt csik.. most is szurkál ott lennt... tüsszentésnél meg aztán nagyon. Viszont ma msr full negativ. Lassan megyek a dokihoz..már annyira kiváncsi vagyok... 😊😊 Bar ha esetleg van is valami azt még ugysem látja.. csak a pé.met is akarom tudni pontosan mikor volt.

Viki

2018. jan. 25. 15:12
 157/214 Dittte ***** válasza:
59%
Na majd írd meg mit mondott a doki arra, hogy tobb napig pozi volt a teszted. Mert nekem is az volt. Most vasarnap ota vannak ovus üneteim. A hőm kétnaponta leesik majd vissza. Ma pl görcsöltem is párszor. Van nyákom is még mindig. De ma reggel a hőm elindult felfelé. Ha holnap eléri a 36,6-ot, akkor megvolt az ovum.
2018. jan. 25. 18:10
 158/214 anonim ***** válasza:
59%

Na meg is volt de olyan ugyes vagyok hogy elhagytam a leletemet 😳😳👏😕

Annyit megjegyeztem belőle hogy endometria 8.7mm az mi????

Meg nekem 3 éve leégettek lézerrel egy méhszájsebet ami még mindig nem 100%os ugyhogy most gyogyszeres égetést csinált mert véreztem. Kaptam Apranaxot meg Cikatridina(hüvelykúpot).

Azt mondta nyugodtan lehet babát tervezni ez nem áll az útjába. Hüvelyi UH-t is csinált azon minden rendbe volt. Tüszőim már nyugiban.. Mást nem látott. 2hét múlva kell vissza mennem.

Viki

2018. jan. 25. 18:16
 159/214 Dittte ***** válasza:
59%

A méhnyálkahártya az endometrium. Majd a beágyazódásnál lesz kulcsfontosságú a szerepe, vagyis vastagsága. Nekem a a ciklusom közepén 14 mm volt. Erre pont emlékszem. :) A cikatridina az használni fog. Mi a krém verzióját használjuk hegekre, sebekre. Az apranax pedig fájdalomcsillapító ea gyulladáscsökkentő. :) Akkor te már tuti túl vagy a Pn!! :))

Én meg csak remélem, hogy nem ma van, mert ma totál fáradt vagyok, csak alvásra vágyom :))) vasárnaptól nem kíméltük egymást, most vagyok a 16 ciklusnapomon. Remélem sikerrel járunk!!!

2018. jan. 25. 18:37
 160/214 anonim ***** válasza:
59%

Ditte és ha most esetleg sikerrel jártunk ezek nem fogják befolyásolni a beágyazódást? Nem lesz gond?

Azert reménykedem benne hogy most talán...

Köszönöm a válaszod :)

Viki

2018. jan. 25. 18:41
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!