Vajon mostmár én is kismami leszek? (2018 január)
2016 augusztus óta próbálkozunk,egyelőre sikertelenül.
Első baba lenne.
Ovulációm 12.30, nem várt napja: 01.13
Vetti
Ne pityeregj Gica.
Minden rendben lesz.
De lehet kérdésem?
Mi az a gesztációs gyűrű?
Miért véreztél?
Viki
A gyűrűből lesz majd a petezsák a későbbieknek. De végre láttak valamit.
Nem tudják miért véreztem, de előtte nem volt semmi ilyen. De sajna több erős piros vér volt. De már nincs semmi.
Annyira izgulok...
Muszáj elmennem a házidokihoz, hogy kiírjon valamivel, mert ennyi szabim nincs, ki tudja mire kell még. Pihenés kell a doki szerint, így kinéz, hogy végig táppénz lesz...
El vagyok keseredve, azt mondták ebből bármi lehet.
Gica
Én szìvből drukkolok neked hogy ebből babo legyen.
Én is ma megyek nődokimhoz. Kiváncsj vagyok mik lesznek az eredmények. Mknden rendben vane..meg hogy mikor volt a pé-m. Kiváncsi vagyok. :)
Viki
Gica: én ugyan a 16. héten véreztem, de akkor nagyon. Egy erősebb mensivel felért. de szerencsére nem volt baj, azóta sem tudják mitől volt. Úgyhogy ne aggód túl a dolgot kérlek! Tudom, hogy könnyű mondani. benne voltam. Érdekes, hogy nem kaptál semmi gyógyszert. Reméljük minden okés lesz :))
Viki: 3 napja pozitív az ovu teszted? Kíváncsi vagyok mit mond a doki neked.
Ditte
Drága Gica! Sok erőt, kitartást. Pozitívan gondolkodj, fel se merüljön benned, hogy nem fog megszületni a baba!
Viki szorítok nagyon!
Ditte 3napig igen 21-22-23 a tegnapira 24.e nem merem mondani de elég erős a teszt csik.. most is szurkál ott lennt... tüsszentésnél meg aztán nagyon. Viszont ma msr full negativ. Lassan megyek a dokihoz..már annyira kiváncsi vagyok... 😊😊 Bar ha esetleg van is valami azt még ugysem látja.. csak a pé.met is akarom tudni pontosan mikor volt.
Viki
Na meg is volt de olyan ugyes vagyok hogy elhagytam a leletemet 😳😳👏😕
Annyit megjegyeztem belőle hogy endometria 8.7mm az mi????
Meg nekem 3 éve leégettek lézerrel egy méhszájsebet ami még mindig nem 100%os ugyhogy most gyogyszeres égetést csinált mert véreztem. Kaptam Apranaxot meg Cikatridina(hüvelykúpot).
Azt mondta nyugodtan lehet babát tervezni ez nem áll az útjába. Hüvelyi UH-t is csinált azon minden rendbe volt. Tüszőim már nyugiban.. Mást nem látott. 2hét múlva kell vissza mennem.
Viki
A méhnyálkahártya az endometrium. Majd a beágyazódásnál lesz kulcsfontosságú a szerepe, vagyis vastagsága. Nekem a a ciklusom közepén 14 mm volt. Erre pont emlékszem. :) A cikatridina az használni fog. Mi a krém verzióját használjuk hegekre, sebekre. Az apranax pedig fájdalomcsillapító ea gyulladáscsökkentő. :) Akkor te már tuti túl vagy a Pn!! :))
Én meg csak remélem, hogy nem ma van, mert ma totál fáradt vagyok, csak alvásra vágyom :))) vasárnaptól nem kíméltük egymást, most vagyok a 16 ciklusnapomon. Remélem sikerrel járunk!!!
Ditte és ha most esetleg sikerrel jártunk ezek nem fogják befolyásolni a beágyazódást? Nem lesz gond?
Azert reménykedem benne hogy most talán...
Köszönöm a válaszod :)
Viki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!