Vajon mostmár én is kismami leszek? (2018 január)
2016 augusztus óta próbálkozunk,egyelőre sikertelenül.
Első baba lenne.
Ovulációm 12.30, nem várt napja: 01.13
Vetti
Újra indult a barnázás... Nem értem én ezt... :(
Gica
Nem sok, csak törléskor látszik. Sárgás-barnás, nem az a sötét fajta. De szoktam barnázni mensi előtt, van hogy két napot is. De csak hétfőn-kedden kellene megjönnie.
Mindenképp készültem orvoshoz, épp aktuális a rákszűrés is és ezt is meg akartam vele beszélni.
Vasárnap tesztelek újra, ha a hőm jó és nem erősödik a barnázás.
Gica
Gica szerintem még reménykedhetsz,addig ameddig nem jön meg.Nem szabad feladni!Holnap meg szerintem csinálj megint tesztet,hátha erősödik a második csík.
Nagyon drukkolok neked.
Moncsi
Sziasztok csajok.
Gica még lehet baba!!! Etoől ne ijedj meg ha nem sok. Tobb szokott lenni amugy? Vagy ennyi mint most...
Én meg most vagyok a naptár szerint a termékeny időszskomban. De az ovu teszt negativ.. napok ota..ovumat 22.ere mutatja az egyik naptar masik 20.ára.. Ugyhogy most párommal ugy vagyunk kézzel is vizsgálom magam a méhnyaknyákomat.. hátha csak ez az éjszakás műszak zavar be..
Szerintetek?
Viki
Sziasztok!
2014 ota probalkozunk a babaval.
8 honap utan derult ki, h a ferjemnel gondok vannak. Rengeteg sok vizsgalat es spermajavito vitaminok utan (amik nem hasznaltak) kezdtunk el a kaaliba jarni. Ennek mar 2 eve. Azota volt 4 inszeminacio, es 1 lombik. Nem sikerultek. Pedig nagyon biztam a lombikban, mert en rendben vagyok. Azt hittem rogton sikerult. Nagyon osszetortem, de osszeszedtem magam, es most kedden volt a masodik lombik.Ujra nagyon bizom, de ha ez sem sikerul, megjobban osszetorok ugy erzem....
Jajj Manka... Irigyelem a kitartásod! Nagyon drukkolok neked!
Lefotóztam a mai tesztet, de annyira halvány, lehet képen semmit nem látni. A tesztre az van írva 5-15 perc között kell leolvasni. Ez kb 5 percnél jött ki.
Megprobálok várni vasárnapig, de kezdek izgulni, pedig nem is vagyok ilyen korán tesztelős típus.
Gica
Gica! Nagyon halvanyan ugyan, de latszik a masodik csik :) Sztem erosodni fog vasarnapra. Akkorra nem varod amugy?
A barnazastol ne ijedj meg, mert az siman lehet ilyenkor.
Kicsit visszaolvastam, es irtad, h IR-ed van es Leidened. Ezek mit jelentenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!