Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon mostmár én is kismami...

Vajon mostmár én is kismami leszek? (2018 január)

Figyelt kérdés

2016 augusztus óta próbálkozunk,egyelőre sikertelenül.

Első baba lenne.

Ovulációm 12.30, nem várt napja: 01.13

Vetti

2017. dec. 30. 03:06
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/214 anonim ***** válasza:
100%

Okés köszönöm. Igy lesz. Remélem most nekünk is sikerül...

Viki

2018. jan. 17. 07:59
 102/214 anonim ***** válasza:
100%

Nita ez pozitív🙂Gratulálok!🙂

Valami tüneted van?Érzel valamit?

Moncsi

2018. jan. 17. 08:01
 103/214 anonim ***** válasza:
100%

Csajok,most teljesen össze zavarodtam.Lehet hülyeséget kérdezek,de most hogy számolgattam fogalmam sincs mikor kellene nem megjönnie.Utolsó mensim december 17-én kezdődött.Átlag olyan 32-35 naposak a ciklusaim.Én ahogy számoltam a héten van a nemvárt,de a netes kalkulátor szerint majd csak 23-án.Most akkor hogy van ez?Én bénáztam el?Lehet azért nincs semmi tünetem mert tényleg 23-án nem kellene megjönnie?

Moncsi

2018. jan. 17. 08:35
 104/214 anonim ***** válasza:
100%

Köszi hogy írtatok!

Az lh teszthez sajnos nem értek, de szurkolok hogy sikeres legyen a ciklus! Moncsi, hogy lehet hogy a kalkulátor másképp számol? Én magamban jobban bíznék, mint a netesben.

Tünetem kb semmi, hacsak az nem hogy nincs mensis tünet. Sem mellfeszülés, sem szurkálás, egyedüli furcsaság volt a két nappal ezelőtti mensis görcs ami még nagyon korai lett volna hogy mensit jelezzen a 9.dpo-n. Meglátom hogy alakul a továbbiakban a dolog és jelentkezni fogok

2018. jan. 17. 11:50
 105/214 anonim ***** válasza:
59%

Nálam semmi jó nincs csajok. Enyhén barnázom ma, csak törlésnél, pedig még csak 9. dpo. :(

Páromnál viszont minden tökéletes a mai vizsgálat alapján. Így nálam kell kutakodni tovább.

Gica

2018. jan. 18. 10:57
 106/214 anonim ***** válasza:
Gica és mi van ha beágyazódásos vérzés? Pont időben vagy ahhoz!Sokaknál, akik ilyen vérzést tapasztalnak, már a teszt is jelzi hogy elindult valami. Szurkolok! Nita
2018. jan. 18. 11:47
 107/214 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom... Sajnos szoktam barnázni mensi előtt, de azért nem a 9. dpon. Nem szoktam tesztelni pedig van otthon vagy ezer db, de lehet holnap ellövök egyet. Egyébként a hőgörbém sem a legszebb, de nem vészes.

Mindenesetre annak örülök hogy párommal nincs gond.

Gica

2018. jan. 18. 14:08
 108/214 anonim ***** válasza:
Gondolok rád holnap, írd meg majd! Sok sikert!
2018. jan. 18. 15:06
 109/214 Dittte ***** válasza:

Én most várom az ovut. Még van pár napom. Ez a 6 hónap. Sajnos. Nekünk sem sikerül.

Most nincs kedvem már a dologhoz. Tele lettem hirtelen kisbabás, kismamás ismerősökkel, kolléganőkkel. Qrva szar. Túl vagyok egy kemény vizsgaidőszakon. Azt hittem bedobom a törülközőt :-) most már lenne időm gondolkodni, de elment a lelkesedésem. Valahogy legbelül érzem, hogy hiába. Egyke marad a Fiunk. Pedig már nagyon várná a tesót. Mivel vele is megbeszéltük a terveinket. Ti éreztetek hasonlót? Felemás érzések. Egyik oldalt mindent megtennék érte, de belül mélyen meg nem hiszek már benne.

Ditte voltam

Gica....tarts ki!! Megy a sok pozitív energia :-)

2018. jan. 18. 20:20
 110/214 anonim ***** válasza:

Megcsináltam a tesztet csajok! És talán mintha lenne rajta két csík. De annyira halvány, hogy fényképezni sem lehet, végülis mit várok 10. dpo.

Estére elmúlt a barnázásom, ma visszament a hőm az eddigire két nap leesés után. Plusz most reggel kissé fájnak a cicijeim, pedig soha nem szoktak.

Viszont nem bízom el magam mert szeptemberben egy ennél láthatóbb pozim volt mégis időben megjött. Szóval türelmes vagyok, meglátjuk.

Gica

2018. jan. 19. 06:41
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!