Január óta nem védekezünk a férjemmel, de a baba eddig még nem sikerült sajnos! Mostmár aggódok, vagy nem kell még? Érdemes lenne szednem valamit (gyógyteát ne írjatok, azt nem bírom inni)?
Na ez semmi!nem aggodni!
Én két év után nődokinál kaptam gyógyszert azt fél évig szedtem, aztán még 3 hónapig többet és jött a baba, most 25. héten vagyok..
Apárod is mehet vizsgálatra, te pedig szedhetsz napi 1 E-VITAMINT, meg ihatsz napi egy kupak EZÜST KOLLOIDOT-herbáriákban van. Én ezt kezdtem el az végén amikor már kezdtem feladni és sikerült...lehet együtt kellett minden hatóanyag, de lehet hogy a doki gyógyszere segített ( bromocriptin, closty,..)
szió! mi februar ota nem vedekeztunk. nodoki engem a vizsgalatok utan (mindent rendben talalt) hőmérőzésre fogott (minden reggel felkeles elott meg kellett mérni a hőmet), és mellette javasolta a mastodynon nevu homeopatias szert (semmi hormon, vagy ilyesmi, tiszta gyogynoveny, bar rendben volt minden), miutan az nem valt be, elkezdtem a clostyt szedni, és az elso closty utan teherbe estem.
a velemenyem az, hogy anelkul, hogy nem egyeztetsz a nodokiddal semmit se szedj.
tudom milyen, amikor jon a nemvart menzi, és mar a masodiknal magamat hibaztattam (a parom is kerdezte, hogy nem kene e NEKI elmenni),de igazaból egy hazasparnak rendszeres szerelmeskedes mellett egy honapban 20% eselye van a teherbe esesre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!