Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon mostmár én is kismami...

Vajon mostmár én is kismami leszek? (2018 január)

Figyelt kérdés

2016 augusztus óta próbálkozunk,egyelőre sikertelenül.

Első baba lenne.

Ovulációm 12.30, nem várt napja: 01.13

Vetti

2017. dec. 30. 03:06
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/214 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom Viki! Azért ne add fel, bármikor sikerülhet!

Nekem tényleg tegnap délután lehetett ovum, görcsöltem is kissé. Ma meg már feljebb van a hőm is és kissé barnázom most délelőtt.

Ez ugye nem utal nagy problémára?

Így most egy rövidebb ciklusom lesz 22-23ra nem várom. Nagyon nem!

Többiek tiszteltetek újra? Mi a helyzet?

Gica

2018. jan. 10. 09:34
 72/214 A kérdező kommentje:
Nekem 3 nap van még a nemvártig, arra keltem,hogy hányingerem van,ès fáj a hasam, de nem durván. Szerintem én is ki fogok esni, bár 26. körül jön majd a következő ovu. Viszont lassan ideje elballagnom dokihoz,hátha okosabbak leszünk.
2018. jan. 10. 09:47
 73/214 anonim ***** válasza:
100%

Most nekem is rovidebb lett ezaltal a ciklusom. Kivancsi leszek a mostanira. Most venni fogok ovu tesztet is nem csak a naptarra bizom magam. Parom is biztat mellettem van. Nagyon szeretné. Felhivom a dokim is azert megnézetem magam.

Viki

2018. jan. 10. 10:30
 74/214 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ma reggel óta nagyobb mennyisegu barnazasom van. Nem szokott ilyen lenni. Nem vére szinű. Full sötét barna. Nem tudom mi lehet ez... Anita.
2018. jan. 10. 14:59
 75/214 anonim ***** válasza:
100%

Viszont ezt a tesztet most csináltam megint.

[link]

Nem értem. El kell mennem orvoshoz mielőbb.

Anita

2018. jan. 10. 15:06
 76/214 anonim ***** válasza:
100%

Jajj Anita, ez pozitív teszt.

Mikorra nem vártad?

Nem elkeseríteni akarlak de lehet rossz is, kémiai terhesség, vetélés vagy akár méhen kívüli is, mert két nap alatt alig erősödött a teszted.

Mindenképp menj orvoshoz, hátha egy kis progeszteronpótlás segítene megmaradnia! Én a helyedben már most bemennék a kórházba.

Szurkolok neked!

Gica

2018. jan. 10. 15:12
 77/214 anonim ***** válasza:
100%

Anita mennj csak el dokihoz. Azzal nem vesztesz semmit. Holnap enis felhivom az enyémet. Mert most meg nincs semmi csak görcsölök. Ezt a hőmérőzést énis csinálnám de 3 műszak mellett nehézkes. Hajnali 4kor még csak csak lehet eszembe lenne meg délutános héten is. De éjszakás héten mikor? Delutan mikor felkelek? Most megyek veszek ovu teszteket is. Aztan remelem kov honap szerencsésebb lesz.

Viki

2018. jan. 10. 15:17
 78/214 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Sajnos alig erősödött. Pedig direkt ugyanolyan fajta tesztet vettem! Hát kíváncsi vagyok mi lesz. Elvileg 13.rá max nem vártam. De ez a barnazas. Sajnos a méhen kívüli tudom milyen. Akkor rendes vérzésem volt. De ez most sztem utrogestant gyanús! Ha lesz vérvétel és van hcg úgyis kapok. Mert szoktak adni. Hát meglátjuk. Mindenképp irok csajok.
2018. jan. 10. 15:46
 79/214 Dittte ***** válasza:
100%

Nekem ahogy az ovuteszt is mutatta 2 hete volt ovum, mert ma megjött. Ugyhogy még egy hónap kilőve......ez volt az 5. Probalkozasunk, soha nem tudtunk pont ovu napjan egytt lenni. Vagy elotte nap vagy utana. Aznap soha. Most kiprobaljuk majd, mert a ketnaponta nem megy. Nem vagyunk gepek. Ajh.....basszus......de elkenődtem (megint)

Ditte

2018. jan. 10. 17:03
 80/214 A kérdező kommentje:

Anita,nagyon szorítok, hogy jó hírekkel szolgálj nekünk :)

Ditte, tudom, nehéz, de kitartást. Mi a 17 hónap alatt max háromszor nem tudtunk ovu napján együtt lenni, mégsem jön a kis nyuszifül. Szorítok nektek is nagyon!

2018. jan. 10. 17:40
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!