Vajon mostmár én is kismami leszek? (2018 január)
2016 augusztus óta próbálkozunk,egyelőre sikertelenül.
Első baba lenne.
Ovulációm 12.30, nem várt napja: 01.13
Vetti
Bizony csajok, igaza van Vikinek!
Még bármi lehet amíg nem jön meg!
Én október óta, mindig ebből merítek erőt, hogy hónap közepén sokatoknak sikerül és hónap végén mikor nekem esedékes van reményem. Sajnos ez már a 7. hónap, de hátha most lesz az igazi.
Párom jövő héten megy dokihoz, hogy megnézzük nála mi a helyzet. Remélem minden rendben és csak türelmesnek kell lennünk.
Gica
Gica aranyos vagy.
Nem szabad idegeskedni mert az is csak árt. Türelmesen kell várni. Igaz mi még csak másfél honapja vagyunk rajt az ügyön. 2éve elsőre sikerült. Reménykedtem benne hogy most is. Még van pár napom holnap is tesztelek egyet.
Melyik teszt jobb?
Reggel Gabrielt használtam ami azota (2eve)megvolt de meg szavideje jo volt. :)
Viki
Jó reggelt! 10. dpo-n vagyok,tünetem nincs. Se arra utaló, hogy meg akar jönni, se arra,hogy nem. Próbálok reménykedni,de én is úgy vagyok vele, hogy miért pont most ne jönne meg?! 17. Hónap egyébként.
Anita Sajnálom! kitartást!
Viki én facelle tesztet szoktam használni, nem tudom miért, az tetszett meg :D
Na csajok ezt sem értem. Tegnap délután majdnem pozi volt az ovu tesztem, épp csak picit volt halványabb volt a teszt csík.
Ma pedig alig van valami csíkocska.
Lehet a tegnapi később este vagy ma reggel lett volna pozitív? Ilyen még soha nem volt. Hőm ma még nem volt fent, 36,4 volt, tegnap 36,3.
A másik gondom, hogy múlt hónapban a 19 napon volt ovu, elötte kétszer a 16. napon. Ma meg még csak a 14. napon vagyok.
Gondolom nem túl normális... Szerintetek összejöhet ilyen rendszertelen mensi mellett is?
Februárban megyek majd csak dokihoz, egyébként is esedékes a rákszűrés.
Gica
Ha tegnap volt pozi az ovuteszted, akkor ma pont jo még. Szerintem. En is megszívtam vele. Elso este egyforma erős volt a ket csík. Masnap delutan meg még erosebb. De nekem pl hiaba, mert sztem holnap megjön. Nincs tünetem semmi. Ugyhogy 99%!
Nagyon sajnalom Anita hogy ma barnázol. Egyebkent volt valami tüneted, ami miatt tegnap tesztet csinaltal? Teljesen egyutterzunk veled. :(
Ditte
Hát lányok én most borultam párom vállára sirva. Olyan mintha meg akarna jönni. Olyan lett a bugyim mire haza értünk. A wc papir nem barnás lett hanem piros. Nem tudom mi lesz ebből...
Viki
Igen ma este mindenképp elkapom még párom, tegnap előtt voltunk még együtt. Nagyon szeretném ha sikerülne, de ennyire ingadozó ciklussal nem tudom mennyire jók az esélyek.
Anita, Ditte, Viki nagyon sajnálom. De azért amíg nem jön meg van még remény!
Gica
Csajok nekem ma reggelre megjött. Elöbb is mint ahogy kéne. Sosem szokott elöbb jönni. Mióta abba hagytam a fog.gátlót sem volt ilyen. Elszomorodtam. De a remèn hal meg utoljára. De lehet a vitamintol van amit suedek... sok negativ velemenyt hallottam mar rola..
Nálatok csajok mizu?
Viki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!