Vajon mostmár én is kismami leszek? (2018 január)
2016 augusztus óta próbálkozunk,egyelőre sikertelenül.
Első baba lenne.
Ovulációm 12.30, nem várt napja: 01.13
Vetti
Jajj Moncsi az rengeteg, én már most utálom minden hónapban mikor megjön. Nagyon erős vagy ha ezt depi nélkül bírod még.
Nekem párom 18án megy vizsgálatra, izgulunk az eredmény miatt. Nekem majd csak csütörtök-szombat között várható ovu így még messze vagyok, hogy kiderüljön mi a helyzet ezzel a hónappal.
Gica
Moncsi biztos jönni fog a Baba. Nem szabad feladni! Én ahogy magamat ismerem mar biztos depis lennék.. :( Annak aki szeretné alig akar összejönni. Azok meg akiknek gyerek sem való meg sorra szülik.....
Nálam már nagyon vannak tünetek. Ma annyira rosszul voltam. Émelyegtem. Utana meg vásárlásnál ezt kivántam azt kivántam. Feszul a hasam mintha izom láz lenne benne. A melleim is fajnak ugyanugy meg olyan furán foltosak. Pisilek is akkor is ha nem érzem. Jovohét szombatra nem várom. De én addig nem birom ki...
Nekem még kerek egy hetem van a nem vártig. Az elmúlt pár napban hányingerem van, aludnék folyamatosan, de szinte 110% hogy valami mástól van, a babához ezek a tünetek szerintem koraiak még..
Mindenkinek szorítok továbbra is, az új hozzászólókat pedig üdvözlöm, sok sikert nektek is! :)
En is aktiv resztvevo vagyok az oktoberi kerdes ota. :) Januar 3-ra nem vartam, de megjott. Egy eve probalkozunk, bar jopar honapot kihagytunk. Apa tokeletes, en is rendben vagyok. Most homerozesig fajultam mar. :) Mivel 24 naposak a ciklusaim, igy janurban duplazhatok. :D
Akinek sikerult, gratulalok!
E.
Sajnálom E. hogy nem sikerült!
Én szerintem eleve full bedobással kezdtem neki. Hőmérőzés és ovu tesztelés.
Bár én ilyen mindent vagy semmit felfogással vagyok. Ha valamit elhatározok azonnal a maximumot teszem érte, ezért frusztrál, hogy ez már a 7. hónap.Bevallom nem vagyok a sikertelenséghez szokva...
Dehát talán ez a hónap :)
Gica
Sziasztok!Próbálok nem rágörcsölni a témára már...iszonyú nehéz,de próbálok nem ezen kattogni.
Voltak kiborulásaim egy év után.A házasságom is majdnem ráment erre,mert ovuteszteltem,időre voltam együtt a párommal,és mikor megjött jött a kiborulás,a sírás.Hibáztattam magamat,a páromat,és körülöttem mindenkit akinek sikerült.
De most eljutottam odáig hogy próbálok pozitív lenni.Sikerülnie kell🙂És sikerülni fog!
Remélem mindenkinek pozitív teszteket fog hozni az újév!
Moncsi
Nekem azt mondta a doki. Minél jobban görcsölök azon hogy sikerüljön. Annál inkább nem fog. Nem szabad idegeskedni mert az nagyon befojásolja. Most már én sem idegeskedek meg görcsölök. Nyugodtan várom. És igy tuti összejön.
Neked is sikerülni fog csak nyugodt legyél ne idegeskedj.
Viki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!