Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon mostmár én is kismami...

Vajon mostmár én is kismami leszek? (2018 január)

Figyelt kérdés

2016 augusztus óta próbálkozunk,egyelőre sikertelenül.

Első baba lenne.

Ovulációm 12.30, nem várt napja: 01.13

Vetti

2017. dec. 30. 03:06
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/214 anonim ***** válasza:
100%

Sajnalom Anita. Nagyon. :(

Koszi, hogy irtal. Szivbol kivanom, hogy gyorsan osszejojjon a baba, es minden rendben is legyen!

E.

2018. jan. 13. 13:00
 92/214 A kérdező kommentje:
En is nagyon sajnalom,Anita!
2018. jan. 13. 16:24
 93/214 anonim ***** válasza:
100%

Jaj Anita nagyon sajnálom!😔de nem szabad feladni.

Nekem jövőhét elején van a nemvárt,de valahogy úgy érzem tuti meg fog jönni.Semmi de semmi tünetem nincs.Úgy döntöttem türelmesen megvárom amíg meg nem jön,és nem fogok tesztelni a nemvárt napján,sőt utána való napon sem.Az évek alatt annyi negatív tesztet láttam,és nem szeretnék mégtöbbet.

Moncsi

2018. jan. 14. 12:54
 94/214 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajnos kiderült menet közben hogy vannak gondok. És nem lesz egyszerű hogy megmaradjon a baba. És a 3.vetélésem egymás után. De most nem is akarok már ezzel foglalkozni. Belerokkantam lelkileg....Anita
2018. jan. 14. 17:50
 95/214 anonim ***** válasza:
100%

Én biztatlak Anita, ne add fel! Olyan nagy öröm lesz végül a babád a kezedben tartani.

Én is félek, mert nem sikerül teherbe esni (tudom-tudom hét hónap nem a világ vége), párom a héten megy vizsgálatra én IR vagyok, de amióta kezelnek, jók az eredmények.

Viszont aggódom a vetéléstől is, mert Leiden mutációm van, ami növeli az esélyt. Szóval félek én is, hogy nehezen is jön és nem fog velünk maradni.

De annyira vágyom arra, hogy legyen gyermekem, hogy bármire képes vagyok érte.

Tényleg ne add fel, mert a cél a végén megszépít mindent!

Gica

2018. jan. 14. 19:54
 96/214 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajnos a cél egyenlőre az hogy a párommal adjanak valamit ami hatásos lesz. 95% a rossz a spermáknak! A maradék 5 % sem túl jó. Szval. Itt csak a csoda segíthet. Csodák pedig nincsenek mint tudjuk. Anita.
2018. jan. 15. 08:51
 97/214 anonim ***** válasza:
100%

Halihó csajok, mi a helyzet? Valaki tesztel mostanában?

Én lehet vasárnap reggel tesztelek egyet, akkor lesz 12. elő.

Bár függ párom eredményeitől is, csütörtökön megy.

Gica

2018. jan. 16. 21:48
 98/214 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Kezdettől követem a bejegyzéseiteket, mindenkinek nagyon szurkolok!! Az én ma hajnali tesztem így néz ki [link]

Látjátok ti is? Bár sajnos elég sötét a fotó. 11.dpo-n vagyok, persze még bármi lehet ebből de bízom benne hogy rendben lesz minden és erősödni fog. Írjatok ki hogy áll? Nita voltam

2018. jan. 17. 05:48
 99/214 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok. Én egy nagyon halvány masodik csikot látok. Ez már jelentheti azt is hogy baba lesz. 😊😊😊

Nálunk most egy újabb hónap kovetkezik. Ezerrel neki álltam ovu tesztelni. Csak gondban vagyok. Ejszakás vagyok a heten és pont mostanra lenne peteérésem.. nem tudom most mikor csináljam. Mert ugye pvu tesztet délután kell.. De ilyenkor nappal reggel8tol ugy kb 3ig alszom. Igy is delutan csinaljam?

Viki voltam.

2018. jan. 17. 07:18
 100/214 anonim ***** válasza:
100%

Nita ez pozitív szerintem! Halk gratula!

Viki, szerintem este csináld mikor már pár órája ébren vagy, pl 7-8kor. Én általában ilyen későn szoktam mert úgy érek haza, de eddig mutatta.

Gica

2018. jan. 17. 07:28
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!