Vajon mostmár én is kismami leszek? (2018 január)
2016 augusztus óta próbálkozunk,egyelőre sikertelenül.
Első baba lenne.
Ovulációm 12.30, nem várt napja: 01.13
Vetti
Sajnalom Anita. Nagyon. :(
Koszi, hogy irtal. Szivbol kivanom, hogy gyorsan osszejojjon a baba, es minden rendben is legyen!
E.
Jaj Anita nagyon sajnálom!😔de nem szabad feladni.
Nekem jövőhét elején van a nemvárt,de valahogy úgy érzem tuti meg fog jönni.Semmi de semmi tünetem nincs.Úgy döntöttem türelmesen megvárom amíg meg nem jön,és nem fogok tesztelni a nemvárt napján,sőt utána való napon sem.Az évek alatt annyi negatív tesztet láttam,és nem szeretnék mégtöbbet.
Moncsi
Én biztatlak Anita, ne add fel! Olyan nagy öröm lesz végül a babád a kezedben tartani.
Én is félek, mert nem sikerül teherbe esni (tudom-tudom hét hónap nem a világ vége), párom a héten megy vizsgálatra én IR vagyok, de amióta kezelnek, jók az eredmények.
Viszont aggódom a vetéléstől is, mert Leiden mutációm van, ami növeli az esélyt. Szóval félek én is, hogy nehezen is jön és nem fog velünk maradni.
De annyira vágyom arra, hogy legyen gyermekem, hogy bármire képes vagyok érte.
Tényleg ne add fel, mert a cél a végén megszépít mindent!
Gica
Halihó csajok, mi a helyzet? Valaki tesztel mostanában?
Én lehet vasárnap reggel tesztelek egyet, akkor lesz 12. elő.
Bár függ párom eredményeitől is, csütörtökön megy.
Gica
Sziasztok! Kezdettől követem a bejegyzéseiteket, mindenkinek nagyon szurkolok!! Az én ma hajnali tesztem így néz ki [link]
Látjátok ti is? Bár sajnos elég sötét a fotó. 11.dpo-n vagyok, persze még bármi lehet ebből de bízom benne hogy rendben lesz minden és erősödni fog. Írjatok ki hogy áll? Nita voltam
Sziasztok. Én egy nagyon halvány masodik csikot látok. Ez már jelentheti azt is hogy baba lesz. 😊😊😊
Nálunk most egy újabb hónap kovetkezik. Ezerrel neki álltam ovu tesztelni. Csak gondban vagyok. Ejszakás vagyok a heten és pont mostanra lenne peteérésem.. nem tudom most mikor csináljam. Mert ugye pvu tesztet délután kell.. De ilyenkor nappal reggel8tol ugy kb 3ig alszom. Igy is delutan csinaljam?
Viki voltam.
Nita ez pozitív szerintem! Halk gratula!
Viki, szerintem este csináld mikor már pár órája ébren vagy, pl 7-8kor. Én általában ilyen későn szoktam mert úgy érek haza, de eddig mutatta.
Gica
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!