Vajon mostmár én is kismami leszek? (2018 január)
2016 augusztus óta próbálkozunk,egyelőre sikertelenül.
Első baba lenne.
Ovulációm 12.30, nem várt napja: 01.13
Vetti
Jajj annyira izgi csajok! Mindenkinek csupa +++ tesztet!
Október óta vagyok a csapattal és a hónap közepén van a legtöbb embernek a ciklus vége igy mindig innen indul az izgi.
Nekem csak most lesz ovulációm, a mai ovu teszt majdnem pozi lett, elég erős, de szerintem a holnapi lesz a pozitív. Ami fura mert még csak a 13. napon vagyok és 29-30 naposak mostanában a ciklusaim 12-13 napos luteálissal.
De akkor most valószínű rövidebb lesz 27-28 napos talán.
Gica
Esti hcg tesztem negatív. Reggelre még van egy. Megcsinálom, ha holnap is még fenz lesz a hőm. Bár nincs semmi tünetem, ugy hogy nem is értem miert izgultam rá a tesztelésre.
Ditte
Reggeli hőm 36,4. Holnap esedékes a menszim. Már nem is tesztelek.......ezt el sem akarom hinni..... :((
Ditte
Jóreggelt.
9esvagyok.
Reggeli tesztem negativ igaz még csak 10dpo.
Görcsölget a hasam.
Remélem nem akar megjönni. 2-3nap mulva ujra megprobálom.
Jó reggelt mindenkinek!
Úgy izgulok mindenkiért aki a napokban tesztel🙂
Én is tesztelnék már,de nekem még korai,szóval nekem várnom kell jövőhét hétfő/keddig.
Esetleg aki a napokban tesztel van valakinek valami tünete?Vagy nem figyeltek ilyesmire?
Moncsi
Senki se keseredjen el. Csak igy tovább!! Én drukkolok mindenkinek.
Anita a halvány pozitiv is pozitiv. Szurkolok hogy ne jöjjön meg!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!