Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon mostmár én is kismami...

Vajon mostmár én is kismami leszek? (2018 január)

Figyelt kérdés

2016 augusztus óta próbálkozunk,egyelőre sikertelenül.

Első baba lenne.

Ovulációm 12.30, nem várt napja: 01.13

Vetti

2017. dec. 30. 03:06
 211/214 anonim ***** válasza:

Szurkolok nektek csajok és megfigyelem a februári kérdést, mert nagyon kíváncsi vagyok rátok!

Gica

2018. febr. 2. 11:50
 212/214 anonim ***** válasza:
100%

Adok egy kis életjelet magamról ha még olvassa valaki.

Ma volt kontroll minden rendben van.

Van embrió is szívműködéssel. Lehet 1-2 nappal idősebb, legközelebbi uhn kiderül azt mondták. Ma 5+5 hetes vagyok mensi szerint.

Nagyon szurkolok nektek továbbra is és követem a februári kérdést! Sajnálom Viki, hogy megjött, de új hónap új remény! Nekünk a 7. hónapban sikerült így volt egy két csalódás.

Gica

2018. febr. 5. 13:27
 213/214 anonim ***** válasza:

Gica szìvből gratulálok!! Nagy öröm ez!!!

Nálam mdg ugy nézvki mégsem jött meg. Mert a tegnap délutáni minimális vérzésem ota semmi nincs. Alkalmanként pisilésnél egy kis barnázás... ugyhogy nem tudom mivan.

A hőm is fdnnt volt ma 36.8 tegnsp 36.7 elötte 36.9

Szoval nem tudom mi lesz...

Viki

2018. febr. 5. 13:38
 214/214 anonim ***** válasza:

De jo hir Gica! Gratulalok!!!

E.

2018. febr. 5. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!