Vajon mostmár én is kismami leszek? (2018 január)
2016 augusztus óta próbálkozunk,egyelőre sikertelenül.
Első baba lenne.
Ovulációm 12.30, nem várt napja: 01.13
Vetti
Gica Nagyon Boldog baba várást!!! Annyira jo olvasni még igy ismeretlenül is hogy sikerült!!! Puszi nektek!!!!
Viki
Drága Gica! Rettentően örülök neked, nagyon boldog babavárást kívánok, és könnyű szülést! :)
Ali: Remélem nálatok is minden rendben, hasonló jókat kívánok neked is, mint Gicának
Viki: te így most mikorra nem várod? Kicsit összezavarodtam a sok dátumtól
Vagy holnaputánra? Ma nagyon nem vagyok toppon..
Ditte: talán nincs olyan nagy különbség a két hőmérő között, megy a drukk nektek is :)
Hát nem tudom. Elvileg 5ére nem várom. De lehet megjön mert ma delután elkezdtem barnázni. A hőm is reggel felugrott 36.7
Meg csak a 22.cn
Nem tidom mi lesz.
Viki
Hali!
Na Viki mizu? Hogy vagy? Mi lett a barnázással? Mikor tesztelsz??? Meddig használod a felírt gyógyszereket?
Nekem olykor olykor feszül a hasam. A hőmet mától nem mérem. Lesz*rom :-)
Mult szimbaton voltak nagyon markáns görcseim egeszen estig. Akkor volt az ovum. Szerintem, mert azóta megszűntek az ovus tüneteim. Akkor viszont korai ez a hasfeszülés mensihez is. Januar 10-én volt meg. Szóval ez a 22. Ciklusnapom, es ha minden igaz, akkor az 5. Dpo-m. Most elutaztam, nincs kedvem a dologgal foglalkozni, mert idegtépő. Ide azert jövök, mert izgulok Vikiért (is)!! :)
Ditte
Szia Ditte!! Nagyon aranyos vagy.
Nalam nem tudom még mi lesz. Tegnap meg ma is 36.7 volt a hőm. 23.cn van ma. Neha picit görcsölök. Tegnap volt pici barna a betéten.. a kúp miatt beteszem..mert mind nem szivodik fel éjszaka. Amugy nincs bajom. A mehszajsebemmel eddig sem volf bajom most sincs.. vizsgálat kozben is csak most volt. Most is volt egy ici pici folt a betéten.. nem tjdom mi lesz. Vagy 24 napos lesz a ciklusom vagy 26..vagy nem tudom.. nagyon kivancsi vagyok.
De probalok nem foglalkozni ezzel énsem
Te is jol teszed hogy picit elutaztál elengedted... legyünk nyugodtak. Ha jön akkor ugyis jön.
Pusziii
Viki
Még annyit hogy ha jol szamolom akkor ez a 9.dpom.
Viki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!