Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon mostmár én is kismami...

Vajon mostmár én is kismami leszek? (2018 január)

Figyelt kérdés

2016 augusztus óta próbálkozunk,egyelőre sikertelenül.

Első baba lenne.

Ovulációm 12.30, nem várt napja: 01.13

Vetti

2017. dec. 30. 03:06
 181/214 anonim ***** válasza:

Ditte sajnálom. De ne aggódd túl. Ne idegeskedj mert az sem jó. Reméljük hogy nem lesz semmi baj..és még akár az is lehet baba van a dologban. Kitudja.

Nálam is most össze vissza van minden.. de probálok nem agyalni ezen mert akkor biztos nem sikerül!

Nyugodjunk meg!!! Ha nem most..akkor köv.hónap sikerül!!! 😊😊

Viki

2018. jan. 27. 19:10
 182/214 anonim ***** válasza:

Semmi tünet nem volt, igazából nem is tudom miért csináltam tesztet, a teljes esélytelenek nyugalmával indultam neki...

Ráadásul a 11. cn-on voltunk együtt és utána csak a 16.on tudtunk, így ennek a hónapnak volt a legkevesebb esélye, mert férjem spermaszáma elég rossz volt októberben, azóta rendszeresen vitaminokat szed, most kíváncsi lennék egy új vizsgálatra azért. :) Kisfiúnk előtt és most is a doki majdnemhogy meddőségi centrumba irányított, esetleg ő megcsinált volba egy inszemet még novemberben, amit nem vállaltam. Szerinte így csoda a kisfiúnk is, nemhogy a tesó....

Azért csináltam a tesztet, mert elmúlt a kb.3 napos minimális barnázásom, ami mèg sosem fordult elő, utána mindig pirosba csap át. Hétfőn Tsh, mert pajzsmirigyes vagyok, egyébkènt is aktuális lenne egy vérvétel. Meforalt pco, IR miatt a 14.hétig szedem, egyelőre ennyit tehetek. Hiszem, hogy az segített, hogy 2 év után totàl "leszartam" mindent, elengedtem a dolgot. Vagy bevettem a gyógyszereimet, vitaminjaimat, vagy nem...Hőmet megszokásból mértem tovább, de az sem utalt babára kifejezetten.

Reméljük rendben leszünk :)

2018. jan. 27. 20:43
 183/214 anonim ***** válasza:

Reggelre megint 36.8 lett a hőm.

De elkezdtem ezt cikatridinia kupot használni. Es most reggelre a betéten sűrü bordó cucc lett... ez még csak a 19.ciklus napom. Remélem ez nem az lesz mert akkor megőrülök.... remélem a kúp miatt van...

És remélem nem a méhszáj sebem vérzik tőle...

Viki

2018. jan. 28. 07:47
 184/214 anonim ***** válasza:

Nagyon gratulálok Ali!!! Mikor mész dokihoz? Én bejelentkeztem 6+6-ra, remélem nem lesz korai.

Viki én nem értem a hődet, de mostmár lassan kiderül mi a helyzet. De ne keseredj el ha megjön!

Nekem alig van barnázásom és ugye holnap újra kórház. Nagyon izgulok, hogy minden jó legyen és a következő már a normál vizsgálat legyen csak magánban.

Gica

2018. jan. 28. 08:20
 185/214 anonim ***** válasza:
Elkezdtema progipótlást, plusz Womans Creamet. Február 15én megyek dokihoz (6+3), vszínű 12.napon volt peteérés, jónak kell már lennie az időpontnak, kisfiammal is ebben a korban nagyon erős pulzálás volt. Gica gratulálok neked is, mikor mész pontosan dokihoz? Számolj majd be! Én esküszöm nagyobb parában vagyok, mint az első terhességemnèl... :)
2018. jan. 28. 08:38
 186/214 anonim ***** válasza:
100%

Én 02.13-án megyek, az elméletileg 6+6 lesz. 14. napon volt ovum, ami kész csoda mert ilyen korán soha nem volt előtte (inkább 16-18 napon).

Hétfőn is megyek a kórházba sajnos újra a barnázás miatt. Remélem jót mondanak és már nem kell többet menjek.

Majd te is számolj be Ali mizu veletek. :)

Gica

2018. jan. 28. 09:02
 187/214 anonim ***** válasza:

En csatlakozok a februari kiirashoz, sajnos egy nap kesessel kezd megjonni. :(

E.

2018. jan. 28. 09:59
 188/214 anonim ***** válasza:

Hát én sem értem.. de ezt a vérzést sem.. mert nem piros. Nagyon sötét... és tuti a hüvelykúptól lehet...

Kicsit aggódom...

2018. jan. 28. 10:31
 189/214 A kérdező kommentje:

Teljes szívemből gratulálok mindenkinek, akinek pozi tesztet hozott az új esztendő! Remélem hallani fogunk felőletek, csajok! :)

Valamint kitartást kívánok minden sorstársamnak, akinek még várat magára a kisangyalka.

2018. jan. 28. 11:01
 190/214 Dittte ***** válasza:

Nyugtassatok meg legyszi!

Ma egy hete, hogy tojásfehérjés a nyákom. A görcsölés a tegnapi nap (18 cn) volt a legdurvabb. Mára megszűnt. Egy hétig voltak ovus tüneteim. Holnap reggel megmérem a hőm, ha nincs legalabb 36,6, akkor tuti nem volt ovulációm. Ma napkozben megmértem a hőmet es még ez is alacsony volt hüvelyben. Ilyenkor 37 szokott lenni. De ma csak 36,5 volt. Tartok tőle, hogy gondok vannak velem. Februarban bejelentkezem a dokimhoz. Annyira tutira éreztem ezt a honapot bakkker!

A túlzott stressz okozhat ovukimaradást?

Ditte voltam

Bocsi, hogy ilyen negatív vagyok!

2018. jan. 28. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!