Vajon mostmár én is kismami leszek? (2018 január)
2016 augusztus óta próbálkozunk,egyelőre sikertelenül.
Első baba lenne.
Ovulációm 12.30, nem várt napja: 01.13
Vetti
Sziasztok.
Tegnap este óta picit fáj a mellem,de csak nyomásra.És vacsi előtt megjegyezte a párom hogy a hasam meg csipőm ki van szélesedve meg úgymond jó húsban vagyok😂jó lehet fel szedtem 1-2 kg-ot,de volt már ilyen máskor is.És ilyen sokat sejtetően hozzátette hogy vajon miért kezdtem el hízni?😂mondtam én nem tudom.Erre ő: figyelj már,nem kellett volna már neked megjönnie?😂Az édesnek feltűnt hogy megvettem a tampont,de még érintetlen😁
És jött a következő kérdés hogy tesztet csináltam e már.
Ajjj csajok,olyan jó lenne.
Moncsi
Es mikor csinalsz tesztet Moncsi? :)
Nem ereztem ma kulonosebb ovus fajdalmakat, de a hőm es méhnyaknyákom alapján ma lehez pont a pé-m. A páromnak nem merem már mondani, mert jobban bestresszel, mint en. :)
Ajh, de jo is lenne Viki :) őszi babák
Igaz nyári vágytam, de egye fene ;)
En ma is csinaltam tesztet de senem mondanam negativnak senem pozitivnak.. nem rudom eldonteni. Vasarnap hetfon volt nagyon eris az ovu teszt. De ezt ereztem is. Hetfon meg megszeretgettuk egymast. Tegnap nem. Demost meg pici folyasom is van...mitol lehet?
Lehet azert ma is megszeretgetem apát... 😊😊
Ditte enis nyari babát szerettem volna... de végulis mjndegy csak jöjjön és egészségesen.
Viki
Sziasztok. A ma reggeli hőm 36.9
Ez lehetséges? A tegnapi 36.4 után?
Viki
Hétvégén szeretnék tesztelni ha addig nem jön meg.Nagyon izgulok,és olyan jó lenne már pozitívat tesztelni.
Szoritok mindkettőtöknek hogy pozitívat teszteljetek legközelebb 🙂
Szuper a hőd Viki! Valószínűleg tegnap volt ovud.
Nagyon drukkolok hogy sikeres legyen!
Én itt ülök a kórházban és várom a hcg eredményt. Még mindig barnázom enyhén, ami nem túl jó, de nagyon minimális csak. Remélem minden rendben lesz.
Gica
Köszönöm Gica. Tegnap este voltunk egyutt. Ma reggel nem. Szurkalt is tegnap a petefekszem de pentek ota tartana? Meg vasarnap ota pozitiv az ovu teszt?
Viki
Sziasztok!Ugye írtam hogy hétvégén tesztelek.Már nem fogok.
Most jöttem meg a boltból,meg bementem a gyógyszertárba és vettem tesztet amit most meg is csináltam.Jó nagy negatív lett.De mit is vártam....tudhattam volna hogy ez lesz.
Január 8-án voltunk együtt amiből baba lehetett volna,a többi időpont már túl késői.Szóval a tesztnek már ki kellett volna mutatnia😔
Így most várom hogy megjöjjön.
Moncsi
Hát csajok vegyes az eredmény.
441 lett a hcg ami jó, uh is látott a szonográfus 1,5 mm generációs gyűrűt a mellső falon és vastagodott a nyálkahártya, 10mm már.
Viszont az uhnál elég durván elkezdtem vérezni. Piros élén vérzés. Így hétfőn újra kontroll. Azért fárasztó ez a 4 óra amit dokinál vagyok, mert várni kell a vérvétel eredményre.
Persze ha panaszom van menjek be hétvégén. Nagyon nagyon rendesek, pedig állami sürgősségi szakambulancia a kórházban.
Annyira félek csajok, itt pityergek már negyed órája mióta hazaértem. :(
Gica
Bocsi javította a telefon, gesztációs gyűrű amit látott.
Gica
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!