Ugye a derekfajas nem a terhesseg tunete? Tegnapelott fajt, mostmar megszunt, mi lehet ez?
Ket alkalommal is kiszakadt a gumi, apr. 13-an es 22-en. Idoben eszrevettuk, nem ment el bennem a baratom hanem ujat huztunk. Nem akartam 72 orasat bevenni mert azt irtak (itt) hogy felesleges, mert lehetetlen hogy ettol a 4-5 gumi nelkuli lokestol teherbe essek megha volt is elovaladek.
Most nagyon megijedtem hogy elkezdett fajni a derekam, viszont mas tunetem nincsen, nem szurkal a hasam meg semmi. Nem akarok nagyon ideges lenni mert akkor meg azert fog kesni, de ugye ez nem a terhesseg jele?
Nagyon nem szeretnenk meg babat, fiatalok vagyunk
Hidd el, elég 4-5 óvszer nélküli lökés is, ahhoz hogy teherbe ess, akár az előváladéktól is!
Szerintem jobban jártál volna, ha veszel be 72 órásat, mert úgy legalább 100%, hogy nem leszel terhes. Így meg kitudja.
A derékfájdalom pedig lehet terhestünet, de nálad még biztosan nem, hiszen az túl korai lenne.
En ertem, de ket alkalommal nem is tudtam volna bevenni, ha jol tudom felevente csak egyet lehet bevennni akkora hormon adag.
Koszonom a valaszt😊
Szia! Én megszakításos módszerrel szexelnek a barátommal immáron 1,5 éve és egyszer sem estem meg teherbe! Van esélye de elenyésző! A sok vészmadár azonnal jön hogy Jujj 10000% hogy terhes vagy!!!😃 Szerintem nagyon kevés az esélye.
(Aki meg engem kezd el szidni hogy egyszer majd úgyis összejön a gyerek mert a megszakítás nem védekezés az meg nemes egyszerűséggel nem érdekel!😉)
Ohh azert en nem kockaztatnek mondjuk megszakitasos modszerrel soha, csak kezdo meg a baratom is es rosszul rakja fel az ovszert vagy nemtudom miert szakad ki..
Szerintem is keves az eselye hogy terhes legyek, csak azert na. Bennem van az a felelem😄
A derékfájást inkább vesebántalmak, 'felfázás' (bakteriális fertőzés), a hát megerőltetése okozzák. A terhesség kapcsán csak kb. félidő után jelentkezik (legalább is nálam így volt, 3 gyerkőcöm van), mikor nő az ember 'terhe'.
Az, h. valaki nem esik teherbe a megszakításos módszertől, alkati kérdés is.
A barátnőmék kb. 10-12 éve alkalmazzák a párjával, és nagyon hisz/ hitt benne. Mostanában szerettek volna gyerkőcöt, de nem jött össze.
A vizsgálatok után derült ki, h. a srácnak nincs spermája, azaz az ondójában nincs hímivarsejt.
Nem elenyésző, nem kevés, hanem 0 azaz nulla.
Ezért aztán megérté a módszert halálra dicsérni, ill. állandóan megszakítani! ;)
Igen, nekem is kiderult hogy vesemedence gyulladasom van, de azert hetfon elmegyek egy nogyogyaszhoz is a biztonsag kedveert mert mar ket napja kesik.
(Bar lehet ez az antibiotikumtol van, kitudja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!