Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon mostmár én is kismami...

Vajon mostmár én is kismami leszek? (2018 január)

Figyelt kérdés

2016 augusztus óta próbálkozunk,egyelőre sikertelenül.

Első baba lenne.

Ovulációm 12.30, nem várt napja: 01.13

Vetti

2017. dec. 30. 03:06
 171/214 anonim ***** válasza:

Szépen esik le a hőm.. ma már 36.6

Ugyérzem ez a hónap sem a mienk...

Viki

2018. jan. 27. 07:35
 172/214 anonim ***** válasza:

Ne aggódj Viki! A kövi hónap lehet sikeres lesz. Lehet a doki tett be a vizsgálattal, nem?

Én hétfőn megyek vissza a kórházba. Nagyon izgulok, mert még mindig barnázom. Néha világosabb, néha sötétebb barna, de nem sok. Egy tisztasági sem kell egy napra.

Remélem már látnak valamit és adnak progeszteront, mert eddig azért nem kaptam mert nem láttak semmit ás hátha méhen kívüli és azt nem erősítik.

Gica

2018. jan. 27. 10:01
 173/214 anonim ***** válasza:

Tegnap is volt nekem is kis barnázás. Meg ma reggel is mikor felkeltem.

Multhónapbsn is volt mielött megjött..de ugye akkor 4 nappal elöbb jött mint ahogy a ciklusom szerint kellett volna. Nagyon kiváncsi vagyok.

De most ez miatt a méhszájseb miatt elkedvenetledtem. 2 éve miota megcsinaltak semmi baja nem volt. Secaktus kozben sem sehogy. Mikor vizsgalatokra jartam akkor picit olyan lett kenet vetrlkor de sose verzett ugy mint most....

Nem tudom Gica...kicsit aggodom..

Viki

2018. jan. 27. 10:29
 174/214 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Ali vagyok, régen nem jelentkeztem, mert lélekben feladtam kicsit lassan 2 én után a babaprojektet, abbahagytam az orvoshoz futkosást, éltük a lassan 3 éves kisfiúnkkal az életünket. 4 napja el is kezdtem barnázni, holnapra nem vártam, és úgy tűnik nem is jön! :) Elmúlt tegnapra a barnázás, ilyen nem szokott lenni, és ma reggel és délelőtt 2 tesztem is pozitív lett :) Egy netes One step, és egy X-Epil, szép rózsaszín.

[link]

Remélem ti is látjátok, elkezdtem a progipótlást, reméljük rendben is lesz minden... :) Csak február 15 körül (6+3 hét) megyek dokihoz. Nem hiszem el, most meg tiszta para vagyok....

2018. jan. 27. 11:17
 175/214 anonim ***** válasza:
79%

Szia Ali.

Az bizony pozitiv.

Szívből gratulálok!!!

Viki

2018. jan. 27. 11:21
 176/214 anonim ***** válasza:
100%

Na csak tobbeteknek sikerul honaprol honapra. Gratu neked is!

E.

2018. jan. 27. 13:19
 177/214 Dittte ***** válasza:
100%

Ali gratulálok!Lassan elfofynak a régiek :) akikkel az ősszel indultam. Ennek örülök! Milyen árulkodó tüneteid voltak/vannak?

Viki: Ne szomorodj el, tudom milyen érzés. Hónapról hónapra én is átélem.

Hát én nagyon be vagyok tojva. Ugyanis ma a 18 ciklusnapomon egyre erősödő mensiszerű görcseim vannak. Ha nem az ovut várnám, akkor azt hinném baba van a dologban. Viszont a mensim meg volt rendesen. Folyamatosan görcsölök es bő folyásom (nyúlós) van. Mi lehet az oka? A derekam is majd' leszakad. Félek, hogy valami bajom van.

2018. jan. 27. 15:08
 178/214 anonim ***** válasza:

Ditte nekem is ez a 18.ciklusnapom. nekem folyásom nincs de az a barnác cucc mikor pisilek aggaszt. Amugy meg nincs csak ha pisilek. Görcsölni nem görcsölök folyamatosan..picit elöjön közbe közbe... nem tudom mi lesz... remélem nem akar megint elöbb jönni vagy egyáltalán megjönni. 😐

Multhonapban 24nap után jött meg elötte is barnáztam.. ugyhogy én lemondtam most is erről... de bár ne igy lenne.

Az a fmvizes folyás nem tudom mitől lehet..nekem talán olyanom még nem is volt. Nekem csak fehér sürű folyásom volt de az is csak ovu környékén. Ilyenkor majdnem száraz vagyok.

Viki

2018. jan. 27. 15:13
 179/214 anonim ***** válasza:
A nyúlos folyas az ovukor is szokott lenni. Derék fájás is lehet attől... de én arrol is olvastam már hogy kora terhességi tünet is lehet...beágyazódásnál is akár...
2018. jan. 27. 15:15
 180/214 Dittte ***** válasza:

Múlt vasárnap óta tart ez a tipikus nyúlós izé. Hetfő reggel le is esett a hőm. Vasarnaptol szerda estével bezáróan tettük a dolgunkat :)

A hőm viszont nem ment fel, sőt szerda reggel is leesett. Nem vagyok hajlando mérni. Mindig csalódok. Viszont ezek a görcsök nem csak odaképzeltek. Ezek fájnak. A bal oldalt érzem. Ma a háznál dolgozgattam es volt, hogy alig bírtam kiegyenesedni 1 - 1 percre.

Ha ez egy héttel kesobb történne, akkor boldogan reménykednék. De most inkabb félek. Nehogy valami nőgyógyászati bajom legyen. Azt sem tudom megmondani mikorra nem várom. Mivel nem tudom eldönteni, hogy volt e és ha igen, akkor mikpr volt ovum.

2018. jan. 27. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!