Vajon mostmár én is kismami leszek? (2018 január)
2016 augusztus óta próbálkozunk,egyelőre sikertelenül.
Első baba lenne.
Ovulációm 12.30, nem várt napja: 01.13
Vetti
Az nem rossz edometrium Viki!
Nekem most a 14dpon kedden volt 8mm és csak sikerült a babának belefészkelni. Ma 10mm mértek.
Ne aggódj, jó ledz minden!
Gica
Nagyon bizom benne hogy mi is sikerrel jártunk.
Nem várt körül kiderül meg 2hét mulva is.
Viki
En szombatra nem varom, es napok ota nem jutok el tesztet venni. Van itthon egy digitalis clearblue, de nem lottem meg el. Elmentem progit nezetni ma, a 22. napon, reggelre lesz eredmeny. Most nem merek tesztelni. 1 eve...bar nekuk van mar egy gyerkoc, de higyjetek el, a tesoert is begolyozik az ember lanya...
Szoritok mindenkinek tovabbra is!
E.
Nem tudom mi van velem?! Nagyon rosszul aludtam, többször ébredtem. A hőm nagyon szar. 36,3!
Ennyi szokott lenni ovu előtt.
Ovukor 36,1
Es két nap alat felmegy es fent is marad mensiig 36,6-nál
De most 2 naponta leesik 36,1-re majd vissza a 36,3-ra pluszar vasrnap ota tart ez az ovus nyák is. Már annyira nyúlós, de még mindig van sok. El vagyok keseredve. Pedig szentül hittem ma hajnalig, hogy ez a mi hónapunk.
E. Nagyon szurkolok neked!
Ditte nem tudsz egy görbét felrakni? Milyen hosszúak a ciklusaid, kellett volna már legyen ovu?
Amúgy a nyák akkor jó ha sok és nyúlós. :)
Én július óta vezetem a hőmet még a mai napig, de holnap berekesztem, nehogy megbolonduljak. :)
Gica
Nekem most 2 tizedet vissza esett. Tegnapi 36.9 után most 36.7
Sosem mértem a hőmet.. de most már fogom.
Ez az apranax nem tesz kárt bennem? Ha neadja isten most valami készül oda lennt..?!
Viki
Még mindig Viki vagyok.
Pisilésnél elég erősen barnás volt a wc papir.. kicsit mintha gorcsolnr is a hasam. De multhonapban is volt ilyen..es akkor napokig ez ment.. aztan meg jott. Elöbb.
Nem vezetek kimondottan görbét. Megfigyelésképpen a ciklus közepétől nézem, hogy tudjam volt ovulaciom. Eddig. Mert ilyen még nem volt. Cikk-cakkba le s fel. Talán az elem merülőben lehet a mérőmben?? Ma is egesz nap feszül alul a hasam, fáj a derekam. A nyákom nem sok, de van. Pedig ez már a 17 napom. Átlag 27-28 naposak a ciklusaim. De 26-31 között van minden ciklusom.
Kicsit most aggódom. Pedig annyira éreztem ezt a hónapot, hogy siker lesz. :((
Viki: Mikorra nem várod? Nem lehet a tegnapi vizsgálat es a méhszájsebed oka a vérzésnek? Mensinek nem korai lenne?
Gica: Hogy vagy? :) nem ismerlek,de mégis veled örülök. Már ne mérj semmit :) dőlj hátra es kezd elhinni, hogy Babátok lesz, család lesztek. :)
Ditte jovohétvégén kéne jönnie. Remélem nem jön.
Nem tudom mi lehetett. De abba is maradt. Tegnap a nőgyogyász utan semmi folyas barnazas verzes nem volt. Most is cssk reggel csak a wc papiron. Azota se. Neha picig szurkal de nem veszes.
Gica csak nyugi most mar ne idegeskedj. Biztos ott a baba!!! Ugy örülök.
Viki. Elöző is en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!