Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon mostmár én is kismami...

Vajon mostmár én is kismami leszek? (2018 január)

Figyelt kérdés

2016 augusztus óta próbálkozunk,egyelőre sikertelenül.

Első baba lenne.

Ovulációm 12.30, nem várt napja: 01.13

Vetti

2017. dec. 30. 03:06
 161/214 anonim ***** válasza:
59%

Az nem rossz edometrium Viki!

Nekem most a 14dpon kedden volt 8mm és csak sikerült a babának belefészkelni. Ma 10mm mértek.

Ne aggódj, jó ledz minden!

Gica

2018. jan. 25. 19:31
 162/214 anonim ***** válasza:
59%

Nagyon bizom benne hogy mi is sikerrel jártunk.

Nem várt körül kiderül meg 2hét mulva is.

Viki

2018. jan. 25. 20:39
 163/214 anonim ***** válasza:
59%

En szombatra nem varom, es napok ota nem jutok el tesztet venni. Van itthon egy digitalis clearblue, de nem lottem meg el. Elmentem progit nezetni ma, a 22. napon, reggelre lesz eredmeny. Most nem merek tesztelni. 1 eve...bar nekuk van mar egy gyerkoc, de higyjetek el, a tesoert is begolyozik az ember lanya...

Szoritok mindenkinek tovabbra is!

E.

2018. jan. 25. 21:10
 164/214 Dittte ***** válasza:
59%

Nem tudom mi van velem?! Nagyon rosszul aludtam, többször ébredtem. A hőm nagyon szar. 36,3!

Ennyi szokott lenni ovu előtt.

Ovukor 36,1

Es két nap alat felmegy es fent is marad mensiig 36,6-nál

De most 2 naponta leesik 36,1-re majd vissza a 36,3-ra pluszar vasrnap ota tart ez az ovus nyák is. Már annyira nyúlós, de még mindig van sok. El vagyok keseredve. Pedig szentül hittem ma hajnalig, hogy ez a mi hónapunk.

2018. jan. 26. 06:53
 165/214 anonim ***** válasza:
59%

E. Nagyon szurkolok neked!

Ditte nem tudsz egy görbét felrakni? Milyen hosszúak a ciklusaid, kellett volna már legyen ovu?

Amúgy a nyák akkor jó ha sok és nyúlós. :)

Én július óta vezetem a hőmet még a mai napig, de holnap berekesztem, nehogy megbolonduljak. :)

Gica

2018. jan. 26. 07:02
 166/214 anonim ***** válasza:

Nekem most 2 tizedet vissza esett. Tegnapi 36.9 után most 36.7

Sosem mértem a hőmet.. de most már fogom.

Ez az apranax nem tesz kárt bennem? Ha neadja isten most valami készül oda lennt..?!

Viki

2018. jan. 26. 07:50
 167/214 anonim ***** válasza:

Még mindig Viki vagyok.

Pisilésnél elég erősen barnás volt a wc papir.. kicsit mintha gorcsolnr is a hasam. De multhonapban is volt ilyen..es akkor napokig ez ment.. aztan meg jott. Elöbb.

2018. jan. 26. 09:40
 168/214 Dittte ***** válasza:

Nem vezetek kimondottan görbét. Megfigyelésképpen a ciklus közepétől nézem, hogy tudjam volt ovulaciom. Eddig. Mert ilyen még nem volt. Cikk-cakkba le s fel. Talán az elem merülőben lehet a mérőmben?? Ma is egesz nap feszül alul a hasam, fáj a derekam. A nyákom nem sok, de van. Pedig ez már a 17 napom. Átlag 27-28 naposak a ciklusaim. De 26-31 között van minden ciklusom.

Kicsit most aggódom. Pedig annyira éreztem ezt a hónapot, hogy siker lesz. :((

Viki: Mikorra nem várod? Nem lehet a tegnapi vizsgálat es a méhszájsebed oka a vérzésnek? Mensinek nem korai lenne?

Gica: Hogy vagy? :) nem ismerlek,de mégis veled örülök. Már ne mérj semmit :) dőlj hátra es kezd elhinni, hogy Babátok lesz, család lesztek. :)

2018. jan. 26. 12:11
 169/214 anonim ***** válasza:

Ditte jovohétvégén kéne jönnie. Remélem nem jön.

Nem tudom mi lehetett. De abba is maradt. Tegnap a nőgyogyász utan semmi folyas barnazas verzes nem volt. Most is cssk reggel csak a wc papiron. Azota se. Neha picig szurkal de nem veszes.

2018. jan. 26. 12:42
 170/214 anonim ***** válasza:

Gica csak nyugi most mar ne idegeskedj. Biztos ott a baba!!! Ugy örülök.

Viki. Elöző is en.

2018. jan. 26. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!