Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon mostmár én is kismami...

Vajon mostmár én is kismami leszek? (2018 január)

Figyelt kérdés

2016 augusztus óta próbálkozunk,egyelőre sikertelenül.

Első baba lenne.

Ovulációm 12.30, nem várt napja: 01.13

Vetti

2017. dec. 30. 03:06
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/214 anonim ***** válasza:

Jujj csajok, izgulok!

Keddre nem várom, ma vagyok 10. dpon.

Nem tudom, nem érzek semmit. Egy fura dolog volt csak ebben a hónapban, az egyik férfi kollégám megjegyezte két napja, hogy kozmetikusnál jártam vagy hol? Mert annyira kipihent vagyok és ragyogok. Fura volt... Nagyon jóban vagyunk, de ilyet még nem mondott.

Picit a cicim fáj meg néha görcsölök. De semmi különleges. Barnázás nagyon minimális, csak a papíron látszik, de már két napja. Olyan világos barnás, nem sötét.

Ir-inzulinrezisztencia magas az inzulinom, de a cukrom jó. Gyógyszert szedek rá és diéta plusz sport. Előtte nem is volt peteérésem.

Leiden mutáció- véralvadási zavar, könnyen okozhat vetélést. Terhesség alatt szúrnom kell magam vérhigítóval. 2016 decemberben volt is sajnos egy trombózisom.

Ezért is kezdtünk júliusban és nem előbb.

Drukkolok továbbra is mindenkinek.

Gica

2018. jan. 19. 21:16
 122/214 anonim ***** válasza:

Gica,egy a drukk! Manka, neked is. En jovo heten elmegyek dokihoz, megnezetem, volt e peteeresem. Mi rendben vagyunk, megsem jon a teso egy eve kereken. :( Hatha most.

E.

2018. jan. 19. 22:43
 123/214 anonim ***** válasza:

Ne keseredj el E! A dokik biztos segítenek ha gond van, de lehet minden rendben lesz.

Én persze nem bírtam ki hogy ne csináljak egy tesztet ( a hőm is még feljebb ment és egyenlőre barnázás sincs).

Nagyon halvány de a tegnapitól erősebb pozitív. Nem élem bele magam, hisz messze még a kedd. Azt hittem én nem leszek ilyen kettyós aki ilyen korán tesztelget. De úgy látszik mégis...

Gica

2018. jan. 20. 07:09
 124/214 Manka83 ***** válasza:

Koszi E.! En is drukkolok neked!

De jo Gica! Ez egyre biztosabbnak tunik! Tudtam, h nem birod h ne tesztelj elobb, en se birnam :)

Szerintetek nem kene mar kezdenem erezni vmit? Pl mellfeszules? 30-an kell tesztelni, azt mondta a doki ...

2018. jan. 20. 08:05
 125/214 anonim ***** válasza:

Gica szìvből gratulálok. Remélem minden rendben lesz nálad!!! 😊😊😔😘

Nálam most ujból kezdödik minden elölröl. Tegnap éjjel ereztem van valami gorcsoltem pici feher folyasom is volt..peteeresre gyanakszom mivel itt az ideje.. elis kaptam kicsi paromat 😊 meg még azthiszem az elkovetkezo 2 napban is.. nagyon örülnénk neki ha sikerülne. Ovu tesztet azert delutan csinalok majd.

Viki

2018. jan. 20. 13:30
 126/214 anonim ***** válasza:

Ma csináltam egy tesztet és ez már egész szép. Annyira izgulok!!! Ez a 12.dpo szóval nem merem beleélni magam! Pont ezt a hónapot engedtem el, hogy nem gond ha bem jön a baba, annyi dolgom van/volt.

[link]

Sajnos a barnázás még megvan de csak törléskor látszik valami. Illetve ha sokat mozgok akkor egy körömnyi folt a tisztaságin. Ezért izgulok főleg!

Gica

2018. jan. 21. 06:14
 127/214 anonim ***** válasza:

Gica! Orvsnal voltal mar??? Ez szep kis pozi.

E.

2018. jan. 21. 14:07
 128/214 anonim ***** válasza:

Elmentem dokihoz, de nem kaptam semmit. Még csak 3 hét 4napnál járok. Azt mondták az semmi majd ha késik és van problémám menjek vissza. :(

Mondjuk tényleg nagyon nagy minimális a dolog csak ha törlöm akkor kissé sárgás lesz a papír.

Nagyon izgulok már! Kedden a nemvárt napján tesztelek még.

Gica

2018. jan. 21. 21:01
 129/214 Dittte ***** válasza:

Na mizu Lányok? Hogy vagytok? Tesztek?

Gica: Tiszta szívemből kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogy Te azt szeretnéd! :) remélem már "ketten vagytok"!

Nekem ma van pé-m. Nem is kommentálom. Lesz, aminek lennie kell. :)

Többiek?

Ditte

2018. jan. 22. 21:33
 130/214 anonim ***** válasza:

Ilyen lett a mai tesztem

[link]

De sajnos itt ülök a kórházban, mert elkezdtem erősen barnázni. Nagyon remélem tudnak segíteni nekem!

Nálatok mi a helyzet csajok? Valaki tesztel mostanában?

Ditte, szurkolok neked!

Gica

2018. jan. 23. 06:42
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!