Vajon mostmár én is kismami leszek? (2018 január)
2016 augusztus óta próbálkozunk,egyelőre sikertelenül.
Első baba lenne.
Ovulációm 12.30, nem várt napja: 01.13
Vetti
Sziasztok.Nekem még nem jött meg,tünetem sincs.De szerintem meg fog jönni mert mensi előtt mindig tök száraz vagyok,és most is.Szóval várok a hétvégéig ha addig nem jön meg.
Gica szorítok neked hogy minden rendben legyen!Írd majd meg légyszi mit mondtak a kórházban!
Moncsi
Gica! Nagyon szorítok neked. Remélem semmi probléma nincs.
Többieknek is kitartást, pozi teszteket :)
Nekem pont ma van ovum,meglátjuk..
Most végeztem a dokinál (kemény 4,5 óra után). A hcg vérből 233,6 lett. :)
Viszont abszolút semmit nem láttak még ultrahangon.
A barnázás nem vészes azt mondta, de két nap ágynyugalom és menjek vissza új vérvételre, mert ebből derül ki hogy méhen belül vagy kívül van e valami. De a doki szerint rendben lesz minden.
3 hét 6 napos vagyok csak, szóval abszolút igaza van.
Szorítok mindenkinek, hog sikerüljön a baba minnél hamarabb!
Gica
Viki vagyok.
Gica ne aggódj nem lesz baj!! Pihenj ahogy a doki is mondta. Várjuk az új infokat majd. És drukkolok hogy tényleg minden rendben legyen.
Moncsi neked is drukkolok hogy ne jöjjön meg..még bármi lehet nem feltétlen kell még tünetnek lennie.
Én most vagyok túl egy újabb ovun.. 21 és 22én nagyon erős volt az ovutesztem. Ma már haloványabb. Hülyeségnek tartom hogy nem lehetünk együtt mindennap..ugyhogy mi minden nap együtt voltunk 20átol kezdve.. persze nem csak azért hogy baba legyen 😊😊😊
Remélem most már nekünk is összejön a babo.
Puszi mindenkinek.
Viki
Gica, ez jo hir!!! Adj magatokrol majd hirt!
En szombatra nem varom. Ugy dontottem, csak szombat reggel tesztelek, ha addig nem kezdek pecsetelni.
E.
Segítsetek legyszi!!
Mult honapban ovuteszteltem. Akkor 2 napig volt pozitív. A masodik pozitív nap reggelén a hőm leesett es aznap volt ovus fajdalmam is. Ez a nap szerda volt. Csutortok reggel mar elkezdett emelkedni a hőm. Es pont kéthét mulva szerdan meg is jott a mensim. Vagyis aznap van ovulaciom amikor a hőm leesik. Vagy rosszul gondolom? Mert szerdatol szerdaig pont 14 nap telt el. Ebben a hónapban pont tegnap ment le a hőm 36,1-re. Ma reggel már 36,3 volt. Amennyi szokott lenni ovu elott. Ha minden igaz holnapra eléri a 36,6-t, vagyis lepcsosen emelkedik nekem elvileg. Es akkor tuti, hogy jol gondoltam az ovut. Jo segitsegem volt a mult havi ovuteszz ebben. Kiismertem a testem.
Eddig soha nem voltunk azon az esten egyutt amikor a reggeli hőm lent volt. Most viszont igen!! Sőt, elotte is. :)
Valahogy azt érzem, hogy ez a mi hónapunk!!! Bolond lennék? Olyan mélyről jövő belső megérzés ez most. Létezik ilyen? Vagy ez inkabb az elkeseredettség?
Gica, hogy vagy? Annyira boldog vagyok, hogy neked már sikerült!!! Vigyazz magadra nagyon. :-)
Ditte
En is ebben a honapban vezetem a homet. A fertility friend akkorra huzta az ovut, mikor leesett a hom, az lh tesztem viszont utana ket nap volt pozi. Nekem ez az elso es szerintem utolso meros honapom is. Azt hiszem, ez mar vegkepp ragorcsoles es az agybaj kezdete egy ev utan. :/
E.
Ma reggel a hőm ÚJRA 36,1!!
Szóval visszaszívok mindent, amit "mondtam". Szóval vagy a 13. Vagy a 15. ciklusnapomon volt ovum. Kisebb görcsöket hétfőn éreztem. Tipikus ovus jelek odalent vasárnap óta vannak. Még tegnap este is volt. Ugyhogy tegnap is tettünk az ügyért :) de, hogy ma regggel megint lent a hőm??!! Hát ez kész......
Szép napot nektek
Ditte nekem ma 36.4 volt. De nekem vasárnap meg hétfőn volt pozitiv az ovum de akkorra is éreztem.. szombattol együtt voltunk kivéve csak tegnap.. szoval szombat vasarnap hétfő .. még tegnap is halovany volt az ovutesztem de annak mar nincs jelentősege. Mondjuk en nem is hőmérőztem sosem... de most azert nagyon reménykedünk.
Szoritok neked is!!!!!
Viki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!