Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon mostmár én is kismami...

Vajon mostmár én is kismami leszek? (2018 január)

Figyelt kérdés

2016 augusztus óta próbálkozunk,egyelőre sikertelenül.

Első baba lenne.

Ovulációm 12.30, nem várt napja: 01.13

Vetti

2017. dec. 30. 03:06
 191/214 anonim ***** válasza:

Ditte ne idegeskedj ezen ne pörögj rajt mert az is csak árt!! Nem szabad. De inkább mennj el dokihoz nézzen meg nehogy tényleg valami más baj legyen.

Én szájban mérem a hőmet. Kiváncsiságbol megmértem most este 37.2 volt. Sosem mértem este. Kivi leszek holnap reggel mennyi lesz.. 4kor kelek... korai lesz de maskor mikor mérjem.

Ez a hüvelykúp meg remélem most használ!!!!

Viki

2018. jan. 28. 20:48
 192/214 anonim ***** válasza:
100%

Jajj csajok, annyira boldog vagyok! Ma kellett visszamennem a dokihoz és a hcg 441ről 4 nap alatt 1723ra nőtt. Ez pont jó. És méhen belül találtak egy 4,8x5mm petezsákot. Persze még üres, de csak 4+5 napos vagyok! Egy hét múlva kontroll uh utána meg már a saját doki!

Nektek is szurkolok, hogy minden rendben legyen és hamarosan babát várjatok!

Gica

2018. jan. 29. 11:27
 193/214 Dittte ***** válasza:

Gica!! Tiszta szívemből gratulálok Nektek így ismeretlenül is :) Veled örülök. Annyira jó ilyet olvasni. Bár kicsit ambivalens érzéseim vannak. :-)

Nekem ma reggelre a hőm 36,5 volt. 36,6 szokott lenni ovu után. Úgyhogy sanszos, hogy volt ovum. Csak bekrepált a hőmérőm, így ma másikkal mértem, így nincs összehasonlítási alapom, hogy mennyit csal az egyik a másikhoz képest. Szombaton volt nagyon erős görcsölésem, vasárnapra tele lettem pattanásokkal, amik ovu után vannak mindig. Így valszeg nekem csak késett az ovulációm, de volt.

Most már vágom a cetlit én is újra :)

Ditte

2018. jan. 29. 13:53
 194/214 anonim ***** válasza:

Gica szìvből gratulálok énis igy ismeretlenül!!! Soksok boldogságot hozzá!!!! 😊😊😊

Ditte az én hőm meg egy tizedeket ugrál..

Ma 36.7 tegnap 36.8 elötte nap 36.6...

Nem értem.

Most mensi elötti dolgokat sem érzek.. de semmi mást sem..csak neha neha szurkálást..

Még van 4 napom a nem vártig..de tuti megfog jönni!!

Viki

2018. jan. 29. 15:55
 195/214 Dittte ***** válasza:
Mikor szokott elkezdeni esni a hőd mensi előtt Viki? Ha nem esik tovabb akkor az jo jel :))
2018. jan. 29. 17:05
 196/214 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy eddig nem mértem. Nem rég kezdtem el.. ugyhogy sajnos nem tudom.

Majd kiderul.

De ha van vmi remelem az a huvelykup nem art..

Viki

2018. jan. 29. 18:19
 197/214 anonim ***** válasza:
Gica! Gratulálok Nektek! Remélem velünk is minden rendben lesz, bár az orvosom a héten szabin van, de a progipótláson kívül még ő sem tudna mit tenni így 4+1 hetesen. 2 hét múlva megyek hozzá, jajj sosem fog eltelni, nagyon várom. A tesztjeim napról napra erősebbek, szinte egyforma a kontrollcsíkkal. Viki, Ditte és a többiek, nektek kitartást kívánok! Ali
2018. jan. 30. 07:29
 198/214 Dittte ***** válasza:

Köszi Ali, es vigyazz magatokra! :)

Nekem mltegnap 36,5 ma pedit 36,9 volt a hőm. Igaz, hogy a héten uj lázmérőt kezdtem használni, de nem gondolnam hogy ekkore difi van a két mérő között. Sajnos en nem tudom, hogy mikorra nem várom, mert ez egy kusza ciklus. De reménykedem :)

VIKI mizu??

2018. jan. 30. 17:07
 199/214 anonim ***** válasza:

Nem tudok még én sem semmit. Reggelre vissza esett a hőm 36.5re. De semmi jele még hogy megakarna jönni. Múlthónapban napokig barnáztam elötte. Most csak 2 nap volt múlt héten. Szúrkál a petefékszem..ma is éreztem. Most vettem cickafark teát ha esetleg megjönne. Kiprobálom meg a palástfü teát is lehet. Hátha a régen műtött méhszáj sebemrd is jó és sikerül. Ha most nem jött össze.

Ès csajok. Nálam 2 éve mikor terhes voltam rengeteg szél jött ki belőlem... és most is..tegnap ota folyton jönne... és ezt ma párom is megjegyezte... nem tudom miért...de most már kiváncsi vagyok.

Ditte akkor lehet hogy az eddigi hőid sem jok? Miket érzel vagy még semmit?

Viki

2018. jan. 30. 18:53
 200/214 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon de nagyon drukkolok nektek! Valahol egy picit rossz, hogy a következő hónapban már nem tudok csatlakozni hozzátok. Jó volt együtt izgulni, szóval ez hiányozni fog! De persze nagyon boldog vagyok, hogy végre nekünk is sikerült.

Egyébként nekem a mai napig semmi tünetem nincs, egy kissé feszült eleinte a hasam de a magnéziumtól elmúlt. Szóval azon kívül, hogy nem jött meg, semmi terhes érzésem nincs. Annyira fura. Holnap már 5 hetes leszek, remélem később sem leszek rosszul.

Gica

2018. jan. 30. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!