Vajon mostmár én is kismami leszek? (2018 január)
2016 augusztus óta próbálkozunk,egyelőre sikertelenül.
Első baba lenne.
Ovulációm 12.30, nem várt napja: 01.13
Vetti
Helloka!
Októberben kiírtam egy ilyen kérdést, jó kis láncot csináltunk! De ez tök jó :)
Csatlakozom továbbra is.
2017. március óta vagyunk rajta a babán, eddig nulla sikerrel és szépen szólva zavaros ciklussal. Már folyamatban vannak endokrinológiai vizsgálatok a hormonjaimmal kapcsolatosan.
Kíváncsi vagyok mert legutóbb nagyon durva 75 napos ciklusom volt. Ez volt az összes közül a legborzasztóbb... Most elvileg január 12-én kellene megjönnie. Semmilyen "tünetet" nem érzek egyelőre.
Új év, új erő. Drukkolok mindenkinek, hogy összejöjjön amit szeretne! :)
Adri
9es vagyok.
Jovohetre nem várom még mindig.
Nekem azota is miota irtam kemények és érzékenyek a melleim. Görcdölget a hasam. Kozbe kozbe gyenge hányinger. Plusz tegnap volt egy nagyon pici barnas rozsaszines folyasom. Ma még semmi folyas. Még reménykedem..hátha. nálatok?
Sziasztok!Csatlakozhatok?Mi lassan 3 éve próbálkozunk eddig sikertelenül.Kivizsgáláson voltunk,eredményeink rendben vannak,türelemre intettek minket.
Az ovulációm tegnap volt,de tegnapelőtt és előtte is együtt voltunk.Remélem a 2018-as év sikeres lesz mindenkinek.
Moncsi
Fú Moncsi, ez kicsit durva. Legalábbis szerintem :o
Azért őrület, hogy mennyit kell várni annak aki szeretné :(
Jövő péntekre (nem) várom, továbbra sem érzek semmit :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!