Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon mostmár én is kismami...

Vajon mostmár én is kismami leszek? (2018 január)

Figyelt kérdés

2016 augusztus óta próbálkozunk,egyelőre sikertelenül.

Első baba lenne.

Ovulációm 12.30, nem várt napja: 01.13

Vetti

2017. dec. 30. 03:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/214 A kérdező kommentje:
Drága 30-as! Csodálom az erőt, és a kitartást ami benned van! Nagyon-nagyon szurkolok neked, és kívánom, hogy minél hamarabb örüljetek/örülhessünk a pozi tesztednek!
2018. jan. 7. 20:48
 32/214 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nagyon szépen köszönöm! Nagyon nagyon aranyos vagy! Hát Én is kívánom mindenkinek aki babát szeretne hogy mielőbb lássa azt a dupla csikot a hcg teszten!!! 🤗😘
2018. jan. 7. 20:57
 33/214 Dittte ***** válasza:
100%

Hello Lányok. En is október óta a csapattal vagyok. Mi szeptemberben kezdtünk bele a dologba. Az első gyerkőcöm 22 évesen szültem. Sokáig elzárkóztam még egy gyerektől, de tavaly szeptemberben a negatív cyto után bekapcsoltam es azt mondtam, hogy oke, akkor 2018 nyarán megszülöm a fiam kishugát :-) haaaaaaat......talán csak tényleg én gondoltam így, mert nem akar jönni. Pedig a fiunk ha nem is azonnal, de nagyon hamar sikerült. Őt nem terveztük, csak élveztük a dolgot es bizony nagyon gyorsan pozitív lett a tesztem. :-) kéthete kedden es szerdan volt az ovum valamikor, tesztet is csináltam es szerda reggel a hőm is leesett. Aznap már nem voltunk pont egyutt, mert már szegeny páromra is a fraszt hozom a görcsölésemmel. A fentiek alapjan szerdara nem várom. Semmi tünetem nincs. Bár egy pici megérzés bújkál most bennem, de nagy hangot adni nem akarok neki, hátha pofára esek (megint). Kitartást!!

Ditte

2018. jan. 7. 21:22
 34/214 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szurkolok nektek Ditte és neked is 6-os!

A jövő hétre sokan nem várjátok, már izgulok mindenkiért.

Nekem jövő hét második felében várható csak az ovu, de sajnos még mindig nem tökéketesen rendszeres a mensim, így majd a teszt megmondja. Mi július óta próbálkozunk, de csak nem akar jönni a baba. Mondjuk én IR vagyok ami okozhat gondot, bár most még gyógyszer nékül is majdnem tökéletes lett a terhelésem. Illetve Leidenem is van, szóval kicsit a vetéléstől is félek.

Gica

2018. jan. 7. 21:49
 35/214 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek nagyon drukkolok!!! Jo erzes hogy ennyien szoritunk a masiknak. Egymásnak!!! Ne görcsöljük túl es biztos sikerulni fog!!!! Aki jovohetre nem varja velem egyutt remélem megosztjuk egymassal örömünket esetleg bánatunkat!!! Viki
2018. jan. 7. 21:58
 36/214 anonim ***** válasza:
100%

6 os vagyok. Nem tudom hihetek e a szememnek!!!

Most csináltam 🤗

[link]

Alig hiszem el!!!!

2018. jan. 8. 10:54
 37/214 anonim ***** válasza:
100%
Szerintetek merjek örülni???
2018. jan. 8. 10:55
 38/214 anonim ***** válasza:
100%

Hű ez elég halvány.. szerintem még várj egy két napot. Én is csinálnék már de félek nagyon nem mutatna semmit. Még csak a 9.dpon vagyok. De nagyon jo lenne már tesztelni.

Viki

2018. jan. 8. 11:27
 39/214 anonim ***** válasza:
100%
Elöző vagyok. Viszont ez már halvány pozit jelent. 😊😊😊 mikorra nem várod?
2018. jan. 8. 11:28
 40/214 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 6-os szerintem is halvány pozitív🙂főleg ha időn belül jött ki a második csík.Szerintem 2 nap múlva ismételj,mert akkor erősebbnek kell lennie a csíknak.Én nagyon drukkolok neked,és halkan gratulálok!

Moncsi

2018. jan. 8. 11:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!