Vajon mostmár én is kismami leszek? (2018 január)
Figyelt kérdés
2016 augusztus óta próbálkozunk,egyelőre sikertelenül.
Első baba lenne.
Ovulációm 12.30, nem várt napja: 01.13
Vetti
2017. dec. 30. 03:06
41/214 anonim válasza:
Kedves 6os ezt 9es vagyok és egyben Viki 😊
Reggeli vizeletbol csináltad? Mar latom hogy 13.ara nem varod te is. Én nem merek még tesztelni.
42/214 anonim válasza:
6 os vagyok. Igen idon belül. Szinte azonnal. 2 nap múlva tervezek újra próbát. Kíváncsi leszek. Amúgy Anita vagyok.
43/214 anonim válasza:
Hát 28.an volt ovum. Úgy számoltam hogy kb 13.a. Jó lenne ha nem jönne meg.🤗
És nem reggeli pisi volt.
44/214 anonim válasza:
9es vagyok. 😊 Gratulálok. Remélem az is pozi lesz. Jó erős pozi.
Gondolkozom hogy holnap el lövök én is egy tesztet. 10.dpo lesz. Ha van vmi már mutatnia kell..persze semmi sem kizárt. Viki
45/214 anonim válasza:
Huuu. Na mindenképp írd meg mi lett az eredménye a tesztnek! Nagyon szurkolok!!!
47/214 Dittte válasza:
Képzeljétek nekem meg a reggeli hőm 37 volt. Soha ennyit még nem mértem. Most vagyok a 12. Dpo-n. Igaz enyhén náthás vagyok, de az eddig sem okozott egyszer sem hőemelkedést. :))
49/214 anonim válasza:
Én holnap leszek 10.dpon. holnap énis tesztelek egyet. Ha beágyazodásom volt akkor hcg-nek lennie kell már. Ha nem lesz pozi sem csalódok,max tesztelek pár nappal utána is. De azért bizom benne hogy nem jön meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!