Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Novemberi babaprojekt. Új...

Dittte kérdése:

Novemberi babaprojekt. Új hónap, új remények. Valaki még?

Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 21:22
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/436 anonim ***** válasza:
09.15-én jött meg utoljára. Október 3-án már halvány volt a tesztem. Ez a ciklus 18.napja volt. Október 17-án voltam hasi UH-n, akkor az lett a leletemre írva, hogy petezsák 5,3 mm, de mondta a doki hogy annyira halvány még, hogy a gép le se mérte, csak ő kattintgatott, hogy lemérje. Rá 6 napra október 23-án rózsaszínes nyák, irány kórház. A doki megnézett hasi UH-val azt mondta, (ünnep lévén k. sok kedve volt) nem lát babát, meg fog jönni. Na másnap is még rózsaszínes nyák, páár napig egyre erősebb pecsételés, ami 30-áig tartott. 31-én vissza az SZTK-s dokihoz, mondom neki mi történt, megnéz szintén hasi UH-val, hát ő nem lát semmit (nagyon sokat nézelődött, nagyítgatott, méregetett,stb.) biztosan kitisztultam. Felsorolt tüneteket, hogy mikor menjek kórházba (váll fájás, késszúrás szerű erős fájdalom, stb) Azt is mondta, hogy a teszt 7-10 napig lehet pozitív. Na most itt vagyok, pont 2 hét telt el, és még mindíg ilyen erős a tesztem. A mellem még fáj, de már nem annyira, egyre többször van hányingerem, de nem fáj semmim, és most pedig a vérzés. Mivel a munkahelyemen bejelentettem, hogy nincs baba, így már ma délutánra megyek dolgozni. Úgyhogy ma nem tudok menni dokihoz. HOlnap szintén. Szerdán leszek szabad... Addig megőrülök...
2017. nov. 6. 09:52
 72/436 anonim ***** válasza:

Nori, sajnos nem tudom, hogy milyen erzekenysegu a facelle, a dobozat sajnos mar kidobtam. Az expect milyen? Van esetleg fotod? Majdnem olyat vettem, de vegul a facelle kerult a kosarba.

Viki, szerintem is menj mindenkepp orvoshoz minel elobb! Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

D.

2017. nov. 6. 09:52
 73/436 anonim ***** válasza:

De miert hasi UH-val neztek vajon? Engem anno meg a 12.heten is huvelyivel vizsgaltak, azt mondta a szonografus, hogy hasinak korabban nincs ertelme, mert nem olyan pontos ilyen fiatal terhesseg eseten.

Munkaido utanra nem tudsz bejelentkezni maganrendelesre?

2017. nov. 6. 09:55
 74/436 anonim ***** válasza:
100%
Viki, ne haragudj, hogy ezt mondom, lehet csúnya lesz most, de sz.rd le most a munkahelyet és ügyelet! Az is lehet, hogy megvan a baba, de méhenkivüli is lehet, az meg életveszélyes! Ne késlekedj, menj!!!!!!!!!!
2017. nov. 6. 09:57
 75/436 anonim ***** válasza:

Ja Dóri itt az expect.

[link]

2017. nov. 6. 09:59
 76/436 anonim ***** válasza:

Koszi a kepet!

Egyebkent egyetertek, szerintem is fontos lenne minel elobb utanajarni a dolognak Viki!

2017. nov. 6. 10:02
 77/436 anonim ***** válasza:
Szerintem a mai pozi, igaz délelőtti, még du is csinálok. Ezen a fajta teszten a lányommal sem volt erősebb ovukor. Szted milyen? Nóri
2017. nov. 6. 10:04
 78/436 anonim ***** válasza:
Viki ez nagyon erős pozitív teszt...azonnal a nőgyógyászati ambulancia/ügyelet, UH. Vérvétellel minden kiderül, még ha UH-gal nem is látnak semmit. Ha magas lesz még mindig a HCG szint, akkor méhen kívüli is lehet. Vidd a tesztet is. De bízom benne, hogy csak elbújt a kis babó :) De ez tényleg durva pozitív...
2017. nov. 6. 10:19
 79/436 anonim ***** válasza:

Hat, ha korabbi tapasztalataid is hasonloak, akkor en is pozitivnak mondanam az utolsot. Esetleg meg delutan tesztelj egyet ha van meg tesztcsikod. :)

D.

2017. nov. 6. 10:29
 80/436 anonim ***** válasza:
Azonnal menj orvoshoz!Főleg hogy megint vérzel!Én ugyan így voltam,és méhenkívüli volt.3 orvos nézett ultrahangal,egyik se láttam.A negyedik doki talalta meg,utolsó pillanatban!ORVOS!Nem szabad jatszani a méhenkívüli gyanujával sem!
2017. nov. 6. 11:19
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!