Dittte kérdése:
Novemberi babaprojekt. Új hónap, új remények. Valaki még?
Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 21:22
41/436 anonim válasza:
Adri itt vagy? Csináltál tesztet?
42/436 anonim válasza:
De 5+3 hetesen túl sok mindent nem is láthatott az orvos UH-n. Mármint nem akarlak hitegetni, de nem lehet, hogy "elbújt" csak. Én sem hinném, ha nem lenne ilyen sztori a barátnői körben. Neki még 7 hetesen sem láttak semmit, ugyanúgy menstruált, befektették 8 hetesen a kórházba, hogy elveszik a babát, mert semmi szívhang. Befektették 8+4 hetesen, aznap UH-n szintén nem láttak semmit. Másnap volt az abortusz, és előtte UH szívdobogás! Azóta 7 éves eleven fiú. :) Én a helyedben elmennék a napokban egy UH-ra. Az utolsó vizsgálatkor teljesen üres méhet láttak?
43/436 anonim válasza:
Nem akarlak megrémíteni,de a méhenkívülit kizárták?Vagy az is lehet,hogy csak nem vették észre! :) A méhnyálkahártyád milyen vastag volt?
44/436 anonim válasza:
Sziasztok! Dóra vagyok, 10,11, 20-as válaszoló, akinek a tegnapi ovutesztje negatív lett. Ma délután is csináltam egyet, hát az full pozitív lett :)) A tesztcsík sokkal erősebb, mint a kontrollcsík.
Annyira boldog vagyok! Remélem ez a mi hónapunk lesz, az első csemeténk is novemberben fogant.
45/436 anonim válasza:
Mármint a baba olyan pici volt,hogy nem vették észre,nem a méhenkívülit. :)
46/436 anonim válasza:
Uh bocsi, ide lehet nem is írtam a negatív ovutesztről. Mindegy is :) Dóra
47/436 anonim válasza:
De, de Dóra, ide írtál :) Gratula a pozi teszthez, mindent bele! Én még várom. Bár ma még nem teszteltem, de amúgy is korán van. 11. cn. Zsoó
48/436 anonim válasza:
Ma reggel 6 nap késéssel negatív lett a Gabriel tesztem :/
Adri
49/436 anonim válasza:
Sajnálom Adri! :( Nem tudod mikor volt peteérésed?
Nincs jele, hogy meg kellene jönnie? Hanyadik napon jársz?
Azért szorítok neked, ha nem is most de hamarosan sikerüljön!
Gica
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!