Hűha... Nóri remélem egymásnak estetek apával, mert ez bizony pozi!! :)
Nem mentem el dokihoz, mert dolgoztam, de ma reggelre rendesen elkezdtem vérezni, átázott az éjszakai betét. A hasam is úgy fáj mint amikor mensizek. Ma reggelre az összes tünetem elmúlt. Ha lezajlott a vérzés, csinálok tesztet, de szerintem minden rendben lesz :)
2017. nov. 7. 10:11
84/436 anonim válasza:
Nori, akkor mindent bele ma este! ;)
Viki, szerintem nem a tunetekkel van baj, hanem a full eros pozi teszttel veteles utan 2 hettel :/
2017. nov. 7. 14:10
85/436 anonim válasza:
Viki, lehet mensi alatt kellemetlen neked, ha UH-oznak, de ne legyen az, ez a dokiknak természetes. És ez sürgős eset, biztosan fognak, ha bemész a kórházba. Nagyon vigyázz magadra, azért az első erős görcsnél, ami szokatlan, menj be! Holnap ismételj egy tesztet. Drukkolunk neked, hogy minden rendben legyen!
2017. nov. 7. 15:00
86/436 anonim válasza:
Nóri! Szerintem is lásson doki!
Rólam annyit, higy ma vagyok a 11. dpon, a reggeli, és a mostani one step tesztem is full negatív. :( tudom, hogy még bármi lehet, de az első 2 gyerkőceimmel ilyenkor látható halvány pozi volt. Tünetem sincs semmi, úgyhogy túlzottan nem vagyok bizakodó. Ildi voltam.
2017. nov. 7. 15:00
87/436 anonim válasza:
Holnap leszek a 12. dpo-n, holnap tesztelek reggel 10essel. Szorítsatok! Bár szerintem nem sikerült ez a hónap, húzódik a hasam...meg olyan nem terhes érzésem van :( Sokat várat magára a kistesó... :( Ali
2017. nov. 7. 15:02
88/436 anonim válasza:
Ildi, gondolom a dokit Vikinek szántad!
Egyébként én is továbbra is tartom a véleményem , hogy dokihoz kéne menned,Viki! Nehogy baj legyen! Túl erős pozitív az a teszt!
Nekem ma már negatív volt az esti szép pozi után az ovuteszt, és a hőm is felment reggel már! :)
Nóri
2017. nov. 7. 15:31
89/436 anonim válasza:
Ja, Ildi,Ali drukkolok!! :)
2017. nov. 7. 15:32
90/436 anonim válasza:
Mennyi volt a homersekleted Nori? En csak abszolut kivancsisagbol merem par napja, tudom, hogy igy nem feltetlenul reprezentativ az eredmeny (sot...), de azert erdekes, hogy a pozi utani negativ lh-teszt napjan 36,3 volt a homersekletem, ma meg (2nappal kesobb) 36,9.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!