Novemberi babaprojekt. Új hónap, új remények. Valaki még?
Igen, sajnos a mi csaladunkban is volt olyan, akinel elso gyerekkel alomterhesseg barmifele panasz nelkul, utana meg veteles, sikertelen honapok ... Szoval nem kergetek hiu abrandokat, de igyekszem egyben is pozitiv maradni.
Dori
Csajok, ma vagyok a 13. Dpon, és reggel halvány de jól látható pozit teszteltem. Most még fotón nem látszik, de ha babás vagyok, akkor szerintem holnapra erősödni fog a csík, és felrakom ide. Nem szokott bacsapni a one step teszt, tegnap még full negatív volt. Este éreztem, hogy keményedik a hasam alja. Kb fél óráig kemény volt. Furcsálltam a dolgot, mert terhesseg vége felé éreztem hasonlót korábban, akkor már ugye rendszedesen ill. Az egész hasamban. Most csak a hasam aljában. Talán lehetett köze a beágyazódáshoz. Holnap mimdenképp írok.
Ildi
Huu, de izgis! Halk gratula Ildi! :)
D
De jó Ildi, halkan én is gratulálok! És kívánom hogy fertőző legyél online,had "kapjuk el" tőled 😂😂😂
Hanga
Nalam pajzsmirigy, IR okes, nemreg nezettem oket, ennek ellenere tulsulyos vagyok (44-es ruhameret)/ de az oka ismeretlen egyelore... Probalok dietazni meg mozogni. Lassan, de biztos fogyogatok marcius ota, de azert picit parazom, hogy mi van ha azt mondja a doki, hogy ilyen testalkattal nem szabadna teherbeesnem ..
D
Ilyet biztosan nem mond! Persze nem árt a fogyás, de az első babámnál én is 85 kgról indultam, 175 cm magassággal. Viszont 12 kg-ot híztam, és minden fogyi nélkül már csak 78 kg vagyok. Én is alakulok, megyek lefelé. Kicsit jobban figyelek az étkezésre, nem igazán nassolok, meg próbálom követni az IR diétát, több-kevesebb sikerrel. Lehet ez is a baj, csak most volt az életemben pár rossza dolog, ami miatt kicsit egyébként is szomorú vagyok, és így nehéz tartani a diétát... Kíváncsi leszek a hormonsorom és a terhelésem eredményeire.
Ildi, hatalmas gratulaaa! :) Várjuk a képet holnap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!