Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Novemberi babaprojekt. Új...

Dittte kérdése:

Novemberi babaprojekt. Új hónap, új remények. Valaki még?

Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 21:22
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/436 anonim ***** válasza:
Sziaztok! Lenne egy kerdesem azokhoz akinek volt mar terhessege.Olvasgattam a temaban.. es sokan azt irjak h az elso perctol tudtak h sikerult. ti is igy voltatok?ma a munkaban .. gondolkoztam h en tulajdonkeppen nem erzem masnak ezt a honapot mint a tobbit... max annyiban h szamolom a napokat .. de en amikor elkepzeltem h elkezdunk1 probalkozni.. gondoltam.es lesz valami..pl has feszules.... mert mondjak h "erzed " ha sikerult .de mibol ? nekem meg 9 -10 napom van . ugy h meg beagyazodas sincs... de minden kicsi jelbe belekapaszkodnek.. ereznem kene valamit?
2017. nov. 8. 20:45
 142/436 anonim ***** válasza:
Reni voltam
2017. nov. 8. 20:45
 143/436 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez tök normális, hogy nem érzel semmit. Nincs is egyelőre hormonális háttér ahhoz, hogy rosszul érezd magad (hcg).

Én kb a 8. hétig egészen jól voltam, onnantól bő egy hónapig émelyegtem minden este (hányni nem hánytam, de nagyon szenvedtem). Utána mintha elvágták volna, szinte tünetmentes voltam a 3. trimeszter kezdetéig. (igaz, a derekam néha nagyon fájt, de sajnos alapjáraton is derékfájós vagyok)

Dóri

2017. nov. 8. 21:08
 144/436 A kérdező kommentje:
Reni!! Semmit nem érzel. Nem éreztem csak annyit, hogy huuuhuu mindjárt megjön a mensim es felfáztam, mert iszonyat sűrűn pisilek. ÍGy nyár lévén egy kis bor es cataflam duóval az akkor féléve ismert párommal élveztem a gondtalanságot. Este 11-kor enyhe spiccesen gondoltam van egy tesztem ellövöm (én erre nem tudok ép választ adni, hogy miert teszteltem??!!) es kikiabáltam a páromnak, hogy szerinted a kétcsík mit jelenthet? Gyorsan megnézte a dobozon. Na akkor egész éjjel bőgtem. Öröm es félelem keveredett bennem, ugyanis előtte tudtameg, hogy felvettek egyetemre is, 21 voltam. Nos...... :-) nem tudom mit éreznek mások, de én csak blamából teszteltem. Ma holnap 7 éves a fiunk. :-) es már én is megértem a feladathoz az évek alatt. (remelem). :))
2017. nov. 8. 21:10
 145/436 anonim ***** válasza:
100%

Nóri vagyok. Nekem már vannak gyerekeim. 7.dpo-tól kezdett görcsölgetni olyan furán a hasam a gyerkőcökkel, ami másabb volt mint a mensis görcs. 10. Dpo-tol kicsit hányingerem volt a kávétól. A fiammal volt beágyazódásos vérzésem, 1 napos kevés barnázás. Ez a 10.dpon volt, aznap már látható pozitívat teszteltem. Meg a cicijeim kicsit érzékenyek lettek,az is olyan 9 dpo-tól(nekem sosem voltak pms tüneteim,tehát fura volt). A lányomat már akkor a 9 dpon kimutatta a teszt. Nagyon korán, és tutira tudtam az ovut.

De van aki az ég világon semmit nem érez, tehát ez tök egyéni. :)

2017. nov. 8. 21:18
 146/436 anonim ***** válasza:
Remelem osszejonn... jo volna nyaron mar babakocsit tologatni.Reni voltam
2017. nov. 8. 21:29
 147/436 anonim ***** válasza:
100%

Ja, bocsi, annyit kifelejtettem, hogy beágyazódási vérzésem nekem is volt, de én konkrétan menstruációnak hittem, ami korábban jött pár nappal. Emlékszem, épp spinning edzés után vettem észre, hogy mi a szitu, de én tényleg nem gyanakodtam semmire, pedig csak 2 napig tartott.

Nálunk a férjem volt az, aki tesztet vetetett velem, miután fokhagymakrémlevest rendeltem az étteremben úgy, hogy alapjáraton utálom a fokhagymát :D (nekem ez ott fel sem tűnt, de így utólag már elég vicces). Igaza volt, akkor már 6 hetes terhes voltam. :)

Dóri

2017. nov. 8. 22:01
 148/436 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy gyerkocom. Akkor sikerult, amikor nem is szamitottunk mar ra. Mindjart megjon erzesem volt, arra hatarozottan emlekszem. Nekem a terhesseg alatt se volt semmi bajom. Melleim is fajtak, de az mensi elott mindig szokott. Poenbol lottem csak el a megmaradt egy tesztet tobb napos kesesnel, hogy ugy se lehet termeszetes uton gyerek, akkor ne csabitson itt...es mit ad isten, full pozi lett, persze siman sikerult. :)

E

2017. nov. 8. 22:31
 149/436 anonim ***** válasza:

Egy kicsit erősödött, de még nagyon halvány még mindig. Holnapra lesz ez szerintem egyértelműbb. :)

[link]

Ildi

2017. nov. 9. 05:34
 150/436 anonim ***** válasza:

Készítés után 1perccel fotóztam. Ha megszárad és úgy jobban fog látszódni a második csík, akkor újra felrakom.

Ildi

2017. nov. 9. 05:36
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!