Dittte kérdése:
Novemberi babaprojekt. Új hónap, új remények. Valaki még?
Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 21:22
181/436 anonim válasza:
Sziaztok. Ma jottem haza a munkabol a lepcso vizes volt es lezuhantam a piceig.. olyan 8 lepcsofok... Ma - holnap lenne a beagyazodas... ugy nem tudom ... van e meg esely..nagyon nagyot estem... meg nem tudom h kezem eltort vagy csak van.. es megzuzodot?Reni voltam
182/436 anonim válasza:
Ha nem ütötted meg a hasad nagyon, nem valószínű, hogy ez befolyásolja. De azért figyeld magad, nincs-e hányigered, vagy belső fájdalmad, na nem a terhesség miatt, hanem hogy nagyot estél, nehogy agyrázkódás vagy vmi belső sérülésed legyen.
183/436 anonim válasza:
A konyokom day es a fenekem... mert jo nagyot hupantam... uj ennyit Nike ciporol... ezt se veszem fel... amugy vannak beagyazodas tuneteim.. fajt a hasam ma egesz nap... volt egy kis ver is ma .... es az orombol is jott kis ver... azt olvastam az is lehet nek.Reni voltam
184/436 anonim válasza:
Bocsi egy kezzel potyogok... visszaolvastam :(:S
185/436 anonim válasza:
A konyokom es a fenekem faj.. mert nagyot hupantam... menstruacio elotti has fajasom van... pici ver volt tegnap az is lehet beagyazodas ?ugy? plus verzet az orrom .... az is lehet jel azt olvastam...igy .. jobb... Reni voltam
186/436 anonim válasza:
Viki vagyok. Ma átmentem a közeli városba kórházba-nógyógyászat, vártam másfél órát mire az asszisztensnővel tudtam beszélni, aki közölte hogy csak időpontot tud adni jövőhét szerdára... Az interneten nem írták hogy kell időpont..erről ennyit...
187/436 anonim válasza:
Ildi, nekem ma erkezett meg a digitalis clearblue, netrol rendeltem, olyan 7-8. dpo-n vagyok. 10. honapja probalkozunk. Utrot szedek peteeres ota, uh-val peteerest nezett most az orvosom. Annyira adott minden. :)
E
188/436 anonim válasza:
E Mikor fogsz tesztelni. en is ugyanigy alok. Reni
189/436 anonim válasza:
Egy kis info
HCG szintek a fogamzástól eltelt idő szerint:
9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690
190/436 A kérdező kommentje:
Honnan érdemes rendelnem ovu tesztet? Életemben először kipróbálom jövő hónapban.
2017. nov. 10. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!