Novemberi babaprojekt. Új hónap, új remények. Valaki még?
Jól írta E!
Ildy, nekem a terhességekkor krémes folyásom volt, olyan testápolós! De kinek milyen, ebből nem igazán lehet következtetni.
Én ma vagyok az 5.dpon, görcsölget a hasam és krémes folyás van,reggelre esett a hőm 0,1 fokot. A többinél is 5. Dpon kezdtem görcsölgetni, kíváncsi leszek!
Nóri
Igen, igy talan meg nehezebb lazan venni a dolgot, hogy az embernek mar van egy gyermeke aki szinte az elso gondolat utan osszejott (nalunk is ez a helyzet ugyebar). En probalok nem erre gondolni allandoan, de nehez. Probalok napkozben a munkaba temetkezni, hogy legalabb profitaljak valamit ebbol a figyelemelterelesbol. :D
Dori
Lattam, hogy irtad, voltal, denm hagynam magam. En menzesszel es pozi teszttel maganba mentem, miutan vizsgalas nelkul elkudtek az sztk-bol minosithetetlen hangnemben. :( Azota maganba jarok.
E
Meg van jo par napom a nem vartig, de utro mellett is barnazgatok. Teszt nega. Ugyhogy en kiszalltam novemberre. :(
Varom a jo hireket rolatok!
E
Csajok sajnálom! E van még remény ne add fel, még csak 10. dpo!
Én még az ovun sem vagyok túl, de lassan lennie kell, holnap vagy holnapután. Szóval egészen a hónap végére nem várom.
Gica
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!