Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Novemberi babaprojekt. Új...

Dittte kérdése:

Novemberi babaprojekt. Új hónap, új remények. Valaki még?

Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 21:22
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/436 A kérdező kommentje:
Ildi szerintem hagyd abba a stresszelést,mert akármi is lesz a dolog végkimenetele megzakkansz. Tudom, hogy mondani könnyű, de saját magamról tudom, hogy ennyire görcsösen akarni nem a legjobb. Ha ez a hónap esetlwg sikertelen is lesz, fogd fel úgy, hogy legalabb minden okes nálatok, es legközelebb már sikeresek lesztek! :) Én tudom, ha megjött: Felpattintok egy üveg bort, végiggondolom az élet "nagy dolgait", aztán tojok rá, decemberben ovuteszttel indulok. Életemben először. 29 vagyok, de sokszor azt érzem, hogy itt a világvége, nem fog sikerulni soha ez nekünk, lehet a fiunk után már senki nem akar ide leszületni hozzánk, a Párom 39, lehet annyira erőltetni sem kellene ezt nekünk. Félek nagyon, hogy az elmúlt években biológiailag alkalmatlanok lettünk....stb....stb.....tudnám folytatni estig. Úgy, hogy vegyél egy finom bort, pezsgőt, amit szeretsz. Ajándékozd meg a lelked egy finom étellel vagy masszázzsal, vagy ami téged boldoggá tesz, legyen bármi. Aztán bízz magatokban :)) ha pedig baba van a dologban az az üveg bor, pezsi bármi jól fog jönni a tejfakasztón is :)) addig elnézegeted a szekrény tetején es utólag mosolyogsz a dolgon :))) ne légy szomorú, ne aggódj :))
2017. nov. 11. 10:00
 212/436 anonim ***** válasza:

Jól írta E!

Ildy, nekem a terhességekkor krémes folyásom volt, olyan testápolós! De kinek milyen, ebből nem igazán lehet következtetni.

Én ma vagyok az 5.dpon, görcsölget a hasam és krémes folyás van,reggelre esett a hőm 0,1 fokot. A többinél is 5. Dpon kezdtem görcsölgetni, kíváncsi leszek!

Nóri

2017. nov. 11. 10:00
 213/436 anonim ***** válasza:
Igazad van kerdezo,tenyleg abba kene hagyjam ezt az aggodast,csak olyan nehez kivarni ezt a par napot. Meg inkabb amikor minden jel arra utal,h mensi lesz. A fiunk 1honapban sikerult,epp ezert ilyenkor az ember mindjart arra gondol,h biztosan valami baj lehet. Na mind1,lesz ami lesz.
2017. nov. 11. 10:07
 214/436 anonim ***** válasza:

Igen, igy talan meg nehezebb lazan venni a dolgot, hogy az embernek mar van egy gyermeke aki szinte az elso gondolat utan osszejott (nalunk is ez a helyzet ugyebar). En probalok nem erre gondolni allandoan, de nehez. Probalok napkozben a munkaba temetkezni, hogy legalabb profitaljak valamit ebbol a figyelemelterelesbol. :D

Dori

2017. nov. 11. 10:28
 215/436 anonim ***** válasza:
Irtam hogy kórházba(!!!!!)mentem és onnan kuldtek el. Nem tudom mit tehetnék. Másfél órát vártam még arra is hogy elkuldjenek...egy mamát akkor vittek oda mentősök hordágyon, és a folyosón várt ott fwkudt szegény, egy lányt is a surgossegirol kuldtek oda kanüllel a karjában és ő is 1 órát várt mire behívták.
2017. nov. 11. 10:50
 216/436 anonim ***** válasza:
Szentes egy vicc.... Apám is otthalt meg egyszerű vakbélgyulladással...
2017. nov. 11. 10:51
 217/436 anonim ***** válasza:

Lattam, hogy irtad, voltal, denm hagynam magam. En menzesszel es pozi teszttel maganba mentem, miutan vizsgalas nelkul elkudtek az sztk-bol minosithetetlen hangnemben. :( Azota maganba jarok.

E

2017. nov. 11. 13:22
 218/436 anonim ***** válasza:

Meg van jo par napom a nem vartig, de utro mellett is barnazgatok. Teszt nega. Ugyhogy en kiszalltam novemberre. :(

Varom a jo hireket rolatok!

E

2017. nov. 12. 20:53
 219/436 anonim ***** válasza:
10 Dpo.. teszt csont nega.. . csinaltam Lh tesztet ... jostetsztnek ... az is 1 csikos... ugy h szerintem jovohonap lesz ebbol csak valami.... Reni voltam
2017. nov. 13. 02:03
 220/436 anonim ***** válasza:

Csajok sajnálom! E van még remény ne add fel, még csak 10. dpo!

Én még az ovun sem vagyok túl, de lassan lennie kell, holnap vagy holnapután. Szóval egészen a hónap végére nem várom.

Gica

2017. nov. 13. 06:46
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!