Novemberi babaprojekt. Új hónap, új remények. Valaki még?
Én is látom E,a csíkot. Szedsz progit? (Bocsi de nem tudom már fejben tartani hogy ki mit,hogy,merre🙄).
Talán rá kell segíteni,hogy meg is maradjon! Drukkolok,hogy beállhass a sorba!
Hanga
Én is látom E! Sajna a szeptemberem nekem is hasonló volt, már 12dpo hallvány pozi facelle. Este meg már barnázás, de a hő még jó volt. Három nap múlva sajna nagy görcsökkel megjött.
Drukkolok, hogy neked ne így legyen!
Gica
Látom én is a csíkot E.
Ha többször volt már ilyen pozi, és mindig megjött, valószínűleg kémiai terhesség volt. Milyen a vercsoportod? Csak azert erdekel, mert nekem magandokim van, és 1x nekem is volt kémiai terhessegem. Erősödtek a tesgtjeim, majd 1 idő után halványodtak, és 2 het késéssel megjött. A dokit hívtam megvizsgált, mondta, hogy valószínűleg vetélek. Kerdezte milyen a vércsoportom? Mondtam neki, hogy Brh-. Mondta, hogy akkor ad 1 anti D injekciót, ez a Bs vercsoportosoknak kell, hogy ne termeljen a szervezetem ellenanyagot, így később is teherbe tudok esni. Ha elkezd ellenanyagot termelni akkor sajnos nem sikerül a terhesség, mert kilöki a szervezetem a babát. Így akkor kaptam ilyen szurit, ill. A 2 kisfiam születése után is.
Ildi voltam
Sziasztok! Én holnaputánra nem várom, remélem nem is jön. Derekam fájdogál, ill. tegnap óta rengeteget járok ki pisilni (nem felfázás, az tök más, sajnos van tapasztalatom benne). Holnap szerintem ellövök egy tesztet kíváncsiságból.
Ami rossz viszont, hogy baromira lebetegedtem, alig kapok levegőt, szétmegy a fejem, émelygek. Antibiot szedek rá, remélem ez nem befolyásol semmit.
D.
"E" vagyok. Szedek progit, de a reggeli predictorom homezo, ugyhogy ma mar be se vettem. :( A+ a vercsoportom. Csutortokon kellene tesztelnem, akkor lesz a 14. dpo, de az elso terhessegemnel nem volt barnazas, igy kizart, hogy babas legyek. :( Koszonom a drukkot! Kovetkezo honapban is csatlakozok, ha lesz kiiras!
Azert olvaslak benneteket! Megy a drukk!
Nekem azóta van egy nagyon-nagyon halvány pozi tesztem, bár nem tudom, hogy amit látok, az nem száradási csík-e.. Van rá sansz, tudom. Holnap tesztelek megint.
D.
Nem tudom olvassa-e meg valaki a topikot, mindenesetre en jol elbeszelgetek magammal :D Azota van egy egyertelmuen pozitiv tesztem is.
D.
Gratulálok D! Én első dpon bagylke így még sokat kell várnom a teszteléssel...
Annyira szeretnék hozzátok csatlakozni! Tegnap voltam az endokrinológusnál és csak piros pontot kaptam a sok fogyásért és a szép inzulin/cukorért. Szerinte is minden rendben így bármikor jöhet a baba.
Gica
Koszonom Gica! Remelem minden rendben lesz, masfel het mulva megyek dokihoz.
Gratulalok en is a jo ertekekhez, drukkolok, hogy hamarosan te is egy ket csikost tarthass a kezedben ;)
Dori voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!