Viki vagyok. Ma már lassacskán elmúlik a vérzésem. A tesztjeim: fentről lefelé -tegnap esti, ma reggeli elsőből, ma reggeli másodikból. [link]
2017. nov. 11. 08:46
202/436 anonim válasza:
Ildi teszel fel képet? Viki
2017. nov. 11. 08:50
203/436 anonim válasza:
Viki, bocsi, de ez így ebben a formában egyáltalán nem reprezentatív, mert nem a hcg-koncentráció ingadozását mutatja, hanem a vizelet eltérő összetételét (ami nyilvánvalóan emás és más a különböző napszakokban).
Egymás utáni reggeleken készíts inkább. (én még minig erősnek találom a reggelit egyébként :/ )
A tesztjeim sorban az elmúlt napokról. Az utolsó előtti mai reggeli első vizeletes. Ezért keseredtem el. Az utolsót most csináltam. Ez most remenyt ad.
Ildi. Viki ezek szél pozi tesztek a tieid!
2017. nov. 11. 09:09
205/436 anonim válasza:
Viki! Megint másfajtát csináltál ugye? Még mindig nem voltál orvosnál? 3 hét után bazi erős a teszted!!! Nem aggódsz???????...
Ildi, az utolsó teszted sokkal erősebb! Sztem csak sz,r a one step. Csinálj egy facellet!
Nóri
2017. nov. 11. 09:23
206/436 anonim válasza:
Még annyi, hogy ugye mondtam, én több mint 6 hetesen vetéltem el és műteni is kellett!
3 hétre rá már peteérésem volt... Nem pozitív tesztem....
Valami nem okés, nem hiszem el, hogy nen mész dokihoz...
2017. nov. 11. 09:27
207/436 anonim válasza:
Sziasztok. Ildy vagyok,a hom ma is lejebb ment egy tized fokkal. A folyasom vizesedik,mint menzi elott. Tegnap es ma faj a derekam,fejem. A mellem faj,ilyenkorra pedig mar enyhulni szokott,mt nkm petol kezd fajni. De gondolom azert faj,mt most ovu utan par nappal kezdett el fajni,feszulni. 9.dpon vagyok,meg van 5napom,szerintetek is hagyjam abba a remenykedest? A hasam is szurkal,nekem nagyon ugy tunik, meg fog jonni. Pedig ezeket,csak mensi elott 2nappal szoktam erezni. 😕
2017. nov. 11. 09:40
208/436 anonim válasza:
Ildi! Ne stresszeld magad, babas vagy! :)
Viki, ha jol emlekszem, sos ORVOS!!! Ahogy elottem levok is irjak!
E.
2017. nov. 11. 09:45
209/436 anonim válasza:
Nektek megvaltozott a folyasotok,mikor terhesek lettetek? Mindenhol azt olvasom,h erre nincs mit adni,megis nekem mensi elott mindig vizes lesz. Nem tudom miert ebbol akarok kiindulni,d engem ez nagyon idegesit,h kezd vizes lenni. Annyira elkeseredtem.☹ elso terhessegemnel kremes volt,d nem emlekszem,h petol ugy maradt vagy csak beagyazodas utan lett kremes. Ti mit gondoltok? Ildi megkerdezhetlek,h a tied milyen? Ildy voltam
2017. nov. 11. 09:49
210/436 anonim válasza:
E. Ezt biztosan Ildinek szantad,csak h 2 vagyunk Ildik😊,Ildinek van a pozi tesztje. En Ildy meg csak a 9dpon vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!