Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Novemberi babaprojekt. Új...

Dittte kérdése:

Novemberi babaprojekt. Új hónap, új remények. Valaki még?

Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 21:22
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/436 hanga86 ***** válasza:

D! Persze hogy olvassuk,naponta többször is van hozzá szólás. Gratulálok! Akkor eddig hárman vagytok a hónapból. Remélem lesz még csatlakozó. Kicsi reményem nekem is can még.

Hanga

2017. nov. 15. 08:10
 252/436 anonim ***** válasza:
Tesztelek mindennap... pentek szombatra nem varom... hanyingerem van mindennap... es sajnos ki is dobom a tacsot is mindennap... Reni voltam
2017. nov. 15. 08:16
 253/436 anonim ***** válasza:
[link] ez a nai teszt. Reni voltam :S
2017. nov. 15. 08:20
 254/436 A kérdező kommentje:

Gratulalok Dórinak!! Asszem Őt így hívják! Bocsi, ha nem jol emlékszem :-) Nekem most vannak premensi tüneteim: Fáj a derekam es mimdjárt megjön érzésem van ébredés óta. Csodát nem várok. Ez a második éjjelem volt, hogy babáztam. Kisfiam volt, egesz álmomban szoptattam szegenyt, vagy eppen elfeledkeztem rola es hirtelen beugrott, hogy jaj nekem van babám is es meg kellenne etetni. Nagyon vegyes érzésekkel ébredtem. Hadas Kriszta jön a baba........úgy megbőget minden rész, mintha a legkeményebb romantikus filmek egyike lenne. Tudom, hogy ez még csak. 3. Probalkozos honapunk volt, de tele vagyok félelmekkel.

Reni, ennyire erős tünetek, mármint konkret hányás nekem akkor volt, amikor már az első trimeszter végét tapostam, valamint az utolsó hónapban voltam hányós. Ne legyen igazam, de lehet elkaptál valami vírust. 12. Dpo-n van, aki eszre sem veszi, hogy babát vár.

Ditte voltam

2017. nov. 15. 08:23
 255/436 A kérdező kommentje:
Reni, ilyeneket szoktam én is :-) életemben egyetlen egy pozitív tesztem volt. Szeptemberben iskolába megy. Már hozzászoktam a negatív teszt látványához. :) fel a fejjel
2017. nov. 15. 08:26
 256/436 anonim ***** válasza:

Igen, D=Dóri, én vagyok az, csak amikor sietek, akkor hajlamos vagyok csak egy D betűt odabiggyeszteni a végére.

Köszi a gratukat, remélem csatlakoztok hozzánk többen is!

Babás álmaim nekem is rendszeresen vannak, bár néha tök idiótaságokat álmodok (pl a múltkor azt, hogy sétáltattam a babámat, és egyszer csak azt vettem észre, hogy elhagytam....), szerintem a félelmeim vetülnek ki, hogy valamit majd rosszul csinálok. A lányomnál is voltak ilyen álmaim. (és nem, még sosem hagytam el :P )

Dóri

2017. nov. 15. 08:30
 257/436 anonim ***** válasza:
Sziasztok!gratulálok minden pozi tesztesnek :) remélem 2 het múlva énis csatlakozok hozzátok,máma lesz az inszem! Szabina
2017. nov. 15. 09:43
 258/436 anonim ***** válasza:
Gratuláloooook Dóri!!! :) Hanyadik dpo? 10? Nekem is van egy "minthaa" tesztem a 9 dpon. Izgulook! Képet mutatsz? Nóri
2017. nov. 15. 09:52
 259/436 anonim ***** válasza:

Reni! Hanyadik dpon vagy? Lefotóznád a teszted egy fehér zsepin?

Lehet mintha látnám halványan a 2. Csíkot.

Fura ez a one step teszt egyébként. Nagyon nagyon korán kimuatja halványan a pozit, (én a 11. Dporól raktam fel múlthét szerdán képet) viszont utána iszonyat lassan erősödik a csík. Vasárnap óta nem jött meg, az összes tesztem pozi, viszont még mindig elég halványka ahoz képest, hogy más teszt már erősebb lenne. Így volt a 2 kisfiamnál is, 1 hét késés után sem volt olyna erős a teszt csík mint a konontrollé.

Ildi

2017. nov. 15. 10:05
 260/436 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyen a mai tesztem. :)

Ildi

2017. nov. 15. 10:09
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!