Novemberi babaprojekt. Új hónap, új remények. Valaki még?
Ma kell időpontot kérném Tapolcára. Vizsgálatok, bár már jópár megvan azokból,amiket kérnek aztán inszeminació.
Gica: május-juniusban már szedtem Clostit, és most Nov-ben. 30-32 napos ciklusaim vannak,ma van a 33.De még mindig nem érzek semmit,csak a hőm és a - teszt van 😟
Ezt az 1 évet most kicsit "meggyászolom", átbeszéljük a férjemmel aztán össze szedem magam. Csak ne húzná már az időt és jöjjön meg ha kell.
Köszi mindenkinek!
Akinek még aktuális,azoknak drukkolok!
Sziasztok, en tegnap pozit teszteltem hcg-re, nega LH tesztek ellenere :)
Hcg 144,progi 72 nmol/l, clearblue digitalis 2-3 hetet jelzett.
Gratula Zsoo!
Annyian vagytok ebben a hónapban pozi tesztesek, nagyon szeretnék én is csatlakozni hozzátok, de még egyy hét van a nemvártig.
Sajnos olyan megérzésem van, hogy nem sikeres ez a hónap, nem tudom miért. Már nagyon izgulok, lehet vasárnap ellövök egy tesztet. Ha negatív akkor legalább elmegyünk egyet wellnesselni :)
Gratulálok Zsoo!
Mi Dec.14-re kaptunk időpontot a tapolcai PRI-be. Aztán meglátjuk mi lesz,de addig is még van egy esélyünk.
Zsoo voltam.
Hanga, nagyon-nagyon drukkolok Nektek.
Gratulálok én is Zsooo. Én dec. 11re kaptam időpontot a dokimtól. Akkor leszek 8 hetes. :)
Ildi
Gratulálok én is Zsoo! :)
Én nov. végén megyek a dokimhoz, akkor leszek 6 hetes mensi szerint (valójában kevesebb, mert nem félidőben fogant a pötty)
D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!