Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Novemberi babaprojekt. Új...

Dittte kérdése:

Novemberi babaprojekt. Új hónap, új remények. Valaki még?

Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 21:22
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯
 321/436 anonim ***** válasza:

De jó nektek csajok! Én is úgy szeretnék pozitív tesztet.

A üa reggeli full negatív. 10. dpo vagyok és nem is terveztem hogy tesztelek csak a sok pozitív történet miatt tettem.

Na mindegy majd decemberben .

Gica

2017. nov. 24. 06:40
 322/436 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Dóri vagyok

Ma reggel mosdóhasználat után észrevettem egy nagyon apró barnás-nyálkás foltot a wc-papíron. Nem görcsölök, és azóta sem volt semmi, viszont egész nap fekszem.

Szerintetek van okom aggódni? Az első terhességem során is előfordult ez (kétszer is), az első alkalommal nem kaptam rá semmit, csak mg+fekvés, a 2. alkalomnál már kaptam progipótlást.

Szerdán megyek dokihoz, de addig is megőszülök. Vajon mennem kellene hamarabb dokihoz emiatt? Tényleg nagyon pici folt volt, és nagyon halvány is, de na, megijesztett kicsit.

2017. nov. 25. 14:57
 323/436 anonim ***** válasza:

Hát csajok én is kiestem a sorból. Ráadásul két nappal előbb jött meg amit nem értek. Most eléggé letörtem mert ez már a harmadik clostis hónapunk volt.

Ha lesz decemberi kérdés feltétlen csatlakozom!

Akinek még lehet drukkolok és aki pozit tesztelt mégegyszer gratulálok!

Gica

2017. nov. 26. 08:17
 324/436 anonim ***** válasza:

Gica, sajnálom!

Dóri, hogy vagy azóta? Remélem minden rendben!!

Én olyan álmos vagyok ma egész nap, hogy nem igaz! Biztos ez a hülye idő is benne van...

Nóri

2017. nov. 26. 12:34
 325/436 anonim ***** válasza:

[link]

Véleményetek eddig a görbémről? Tipikus ovus tünetek a 8-9-10.napon...ma pedig egy minimális barnázás. Ilyen nem nagyon volt, 15.napon szokott peteérésem lenni. 10.nap óta semmit nem érzek a petefészkeimnél... Szerintetek tényleg megvolt az ovu, vagy egyáltalán nem? Ali

2017. nov. 26. 15:31
 326/436 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Gica, sajnálom. Remélem december a ti hónapotok lesz.

Nekem nem volt azóta semmi barnázásom sem görcsöm, viszont egész nap nagyon émelyegtem tegnap is, illetve ma is, plusz én is nagyon álomkóros vagyok, a hétvége mindkét napján aludtam napközben is (sosem szoktam).

Holnaptól munka, muszáj összekapnom magam.. Csak 3 hetet kell kibírnom, utána szabin leszek egészen január elejéig.

Dóri

2017. nov. 26. 18:48
 327/436 A kérdező kommentje:
Ma vagyok a 11. Ciklusnapon. Ma reggel 36,1 volt a hőm. Nem mérem mindwn nap, fázisonként öt-hat alkalommal. Ovu előtt 36,3 körül van a reggeli hőm. Ma fura mód kevesebb. Pont ovukor még nem mértem, nem csíptem meg soha. A ciklusaim 26 - 31 nap között mozognak. Ma estére megjelenz egy ragadós nyák is. Furának találom. :-) azr gondolnám van még pár napom ovuig.
2017. nov. 27. 20:44
 328/436 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok. Voltam orvosnal, tenyleg van baba, bar meg csak "embrioarnyek", szivhang egyelore nincs, de hat ez nem meglepo, kb 5,5 hetes lehetek. Jovoheten kontroll.

Dori

2017. nov. 28. 13:55
 329/436 anonim ***** válasza:

Dóri, örülök, hogy minden rendben! :) Én még nem voltam dokinál.

Többiek miújság?

Kérdező, na megvolt az ovu? :D

Nóri

2017. nov. 29. 11:34
 330/436 anonim ***** válasza:
Ja mérte a petezsákot a doki Dóri?
2017. nov. 29. 11:35
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!