Novemberi babaprojekt. Új hónap, új remények. Valaki még?
Ildi, nagyon sajnálom, tudom milyen rossz, velem is történt ilyen! Sok erőt kívánok! Mi egy ciklust hagytunk ki és a következőben jött is a lányom!
Velünk minden rendben, egy hete voltam a dokinál 6+1 hetesen 6mm volt a baba,szivhanggal. A gép szerint 6+4 hetes terhes vagyok, de én tudom ugye a fogantatást, aszerint mentem direkt 6+1.-en. Dehát ennyi eltérés nem lényeg. Elég sokszor van hányingerem, keveset eszek, amit nem bánok, mert maradt rajtam plusz kg így is a lányom után. Hasam szokott görcsölgetni, de nem vészes.
Nóri
Ildi, nagyon sajnalom :(
Nori, nalam is 6mm-t mertek, 6 het 6 napon, igy 6 het 3 napos meretet irtak a papirra. Szivhang is volt. Remelem ennyi elteres meg oke. Uhos szerint kesobb foganhatott. De egy masik kalkulator alapjan ez pont 6het 5 napos meret:)
Sziasztok. Vége van. Nemrég műtöttek. Fura de 1 kicsit meg vagyok könnyebbülve, hogy új lappal kezdhetek. 1 kicsit fajfogál a hasam alja nem vészes.
Már várom a márciust, remélem hamar össze fog jönni akkor is a kicsikém.
Ildi
Sziasztok! Olvasss még valaki? Ildi, hogy vagy? Azóta gondolom már sokkal jobban! Remélem azóta sikerült is a baba!
Dóri, Zsoo? Minden oké?
Én 18 hetes vagyok, minden oké a babával, hatalmas a pocim máris ééés kisfiúnk lesz! :)))
Nóri
Sziasztok! Ez az első hónapunk, hogy próbálkozhatunk. Még most volt ovum, kb 10 nap és kiderül, hogy sikerült e. Pozitívan állok hozzá. :)
Ildi
Sziasztok!
Itt Dóri, ma vagyok 19+2. Egyelőre nálunk is minden rendben, nekem is igen nagy a hasam (pont ma néztem a régi képeimet, első babámmal 24-25 hetesen volt ekkora a pocak), nekünk kislányunk lesz (ismét) :)
Ildi, drukkolok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!