Novemberi babaprojekt. Új hónap, új remények. Valaki még?
Jajj de jó Ildi, nagy gratula neked is! És gyors gyógyulást! :)
Zsoo, örülök, hogy minden rendben, bocsi már nem nagyon emlékszem és nincs időm visszaolvasni, de kinek hanyadik baba?
Mi jól vagyunk, most lesz a picike 6 hetes szombaton és képzeljétek, már 1300 grammot hízott születése óta! Kis gombóc lett! :) Még nem rég kellett volna megszületnie! :)
Én az alakommal nem vagyok még kibékülve, 10-13 kilót jó lenne leadni megint.
Majd írjatok! :)
Nóri
Gratulálok Ildi!!! Majd számolj be mi volt a dokinál!
Szuper hogy minden rendben Zsoo, te is írj a genetikai után.
Nagyon szépen gyarapszik a babád Nóri. Biztos isteni hogy már ott van veled!
Én 33 hetet töltöttem tegnap. Egészen könnyűnek találom a terhességet szerencsére. Elején fáradt voltam nagyon, de miután az elmúlt semmi más problémám nincs. Talán hogy éjszaka kelek pisilni mostanában :)
Kíváncsi vagyok mikor bújik ki a pici fiú, lassan kezdek izgulni a szülés miatt.
Gica
Jajj Gica pedig tőled is kérdezni akartam, hogy hogy vagy! :) Mi lesz a neve a babának?
Nori
Ma voltam uhn, és 8 mm.es a kicsikém. :) teljesen jó szív működéssel. :) kislányt érzek minden porcikámmal. A tünetek is másabbak mint a 2 fiúval.
Ildi
De örülök csajok! Én is éreztem Ildi, hogy fiú lesz, szóval simán megérezheted te is!
Én okt 3-ra vagyok kiírva.
Még pont 5 hét van hátra. :)
Kezdek kicsit izgulni is a szülés miatt.
Majd gyertek a hírekkel, hogy minden rendben van e és kisfiú vagy kislány nődögél a pocakban.
Gica
Jajj ami kinaradt,
Csongor Vince nevet kapja a kisfiúnk :)
Gica
Gica egyben vagy még? Ha még igen akkor ez a véghajrá már. :) én jelentem holnap leszek 9 hetes. Nagyon jól érzem magam, néha 1 kicsit émelygek de nem hányok. Mégcsak 17.6 mm volt pénteken a picikém. 😍
Ildi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!