Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Novemberi babaprojekt. Új...

Dittte kérdése:

Novemberi babaprojekt. Új hónap, új remények. Valaki még?

Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 21:22
 401/436 anonim ***** válasza:
Szia Ildi, jajj de örülök, hogy osszejott:) a betegseg nem hangzik jol, jobbulast! Nem lesz baj! Zsoo
2018. aug. 15. 18:14
 402/436 anonim ***** válasza:

Jajj de jó Ildi, nagy gratula neked is! És gyors gyógyulást! :)

Zsoo, örülök, hogy minden rendben, bocsi már nem nagyon emlékszem és nincs időm visszaolvasni, de kinek hanyadik baba?

Mi jól vagyunk, most lesz a picike 6 hetes szombaton és képzeljétek, már 1300 grammot hízott születése óta! Kis gombóc lett! :) Még nem rég kellett volna megszületnie! :)

Én az alakommal nem vagyok még kibékülve, 10-13 kilót jó lenne leadni megint.

Majd írjatok! :)

Nóri

2018. aug. 16. 06:53
 403/436 anonim ***** válasza:

Gratulálok Ildi!!! Majd számolj be mi volt a dokinál!

Szuper hogy minden rendben Zsoo, te is írj a genetikai után.

Nagyon szépen gyarapszik a babád Nóri. Biztos isteni hogy már ott van veled!

Én 33 hetet töltöttem tegnap. Egészen könnyűnek találom a terhességet szerencsére. Elején fáradt voltam nagyon, de miután az elmúlt semmi más problémám nincs. Talán hogy éjszaka kelek pisilni mostanában :)

Kíváncsi vagyok mikor bújik ki a pici fiú, lassan kezdek izgulni a szülés miatt.

Gica

2018. aug. 16. 10:49
 404/436 anonim ***** válasza:

Jajj Gica pedig tőled is kérdezni akartam, hogy hogy vagy! :) Mi lesz a neve a babának?

Nori

2018. aug. 17. 08:18
 405/436 anonim ***** válasza:
Rendben, beszámolok persze. Gica mikorra is vagy kiírva? És te Zsoo? Engem a kalkulátor aprilis 16.ra ír. Olyan messze van még! De biztos vagyok benne, h hamar eltelik. A nagyobbikom iskolába megy idén , dolgozunk, mellette építkezünk. Szóval nem unatkozunk.
2018. aug. 17. 09:49
 406/436 anonim ***** válasza:
Szia, kalkulator alapjan marc 31re. Zsoo
2018. aug. 27. 14:44
 407/436 anonim ***** válasza:

Ma voltam uhn, és 8 mm.es a kicsikém. :) teljesen jó szív működéssel. :) kislányt érzek minden porcikámmal. A tünetek is másabbak mint a 2 fiúval.

Ildi

2018. aug. 28. 09:53
 408/436 anonim ***** válasza:

De örülök csajok! Én is éreztem Ildi, hogy fiú lesz, szóval simán megérezheted te is!

Én okt 3-ra vagyok kiírva.

Még pont 5 hét van hátra. :)

Kezdek kicsit izgulni is a szülés miatt.

Majd gyertek a hírekkel, hogy minden rendben van e és kisfiú vagy kislány nődögél a pocakban.

Gica

2018. aug. 29. 15:54
 409/436 anonim ***** válasza:

Jajj ami kinaradt,

Csongor Vince nevet kapja a kisfiúnk :)

Gica

2018. aug. 29. 15:55
 410/436 anonim ***** válasza:

Gica egyben vagy még? Ha még igen akkor ez a véghajrá már. :) én jelentem holnap leszek 9 hetes. Nagyon jól érzem magam, néha 1 kicsit émelygek de nem hányok. Mégcsak 17.6 mm volt pénteken a picikém. 😍

Ildi

2018. szept. 10. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!