Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Novemberi babaprojekt. Új...

Dittte kérdése:

Novemberi babaprojekt. Új hónap, új remények. Valaki még?

Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 21:22
 421/436 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Rossz hírem van. Kisfiút várok, és sajnos beteg. :( ritka genetikai betegsége van. A nagyobbik fiamnak is az van, ezért is vizsgáltattuk a picire. A fiam teljes életet élhet, de nem lehet tudni, h a kicsin milyen súlyosan fog jelentkezni a betegség. Akár halálos is lehet. Azt javasolják, h vetessem el.

13 hetes vagyok :(

Ildi

2018. okt. 11. 17:05
 422/436 anonim ***** válasza:
Ornitin transzkarbamiláz a betegség neve.
2018. okt. 11. 17:06
 423/436 anonim ***** válasza:

Mar lassan egy eves a kiiars, nekunk nem sikerult azota sem, de kovetlek benneteket. Gratulalok a babakhoz!

Ildi, mit tesztek? Oromhirt vartam.

Szurkolok nektek! 🙏

E.

2018. okt. 11. 21:40
 424/436 anonim ***** válasza:
Nem tudom. :( a döntés a miénk, kaptunk maximum 5 hetet végiggondolni. Annyira nehéz. Szívem szerint megtartanám. Eszem szerint 50%.
2018. okt. 12. 14:39
 425/436 anonim ***** válasza:

Ildi, nagyon sajnálom! Nem is tudom, hogy mit tennék a helyedben... Borzasztóan nehéz döntés ez. Mindenesetre a legjobbat kívánom!

E, nektek szurkolok, ne adjátok fel! Voltatok már valamilyen kivizsgáláson vagy terveztek menni?

Gica

2018. okt. 13. 00:20
 426/436 anonim ***** válasza:

Gica, voltunk, es a picit emelkedett prolaktinomom kivul minden oke. Apa is rendben. Arra kaptam bromot. Ez a legbosszantobb, hogy minden rendben. Bar nekunk van mar egy gyerkocunk, igazabol nem kene panaszkodnom. :)

E.

2018. okt. 13. 05:53
 427/436 anonim ***** válasza:

Gica! Gratulálok! Milyen kis csöpp egyem meg! :) vagyis azóta nyílván nagyobb már!

Ildi, úristen annyira nagyon sajnálom! Ez már 100% ?

E, továbbra is megy a drukk.

Mi lassan 4 hónaposak leszünk, 6kg a pici, éjszaka mindig végig alszik 8-9 -től, pl most még fel sem kelt! :D

A 20 hónaposom viszont mindig kelt 6 előtt! :D

2018. okt. 24. 08:02
 428/436 anonim ***** válasza:
Ja, Nori voltam.
2018. okt. 24. 08:03
 429/436 anonim ***** válasza:
Ja és Zsoo, te hogy vagy, miujság?
2018. okt. 24. 08:07
 430/436 anonim ***** válasza:

Nalunk kozben kiderult, hogy nem volt most pl. tuszorepedesem. Peteeresem van, de nem reped meg. Ki tudja, miota. :(

Most jonnek a gyogyszerek.

Ildi, mi van veletek??

E.

2018. okt. 24. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!