Novemberi babaprojekt. Új hónap, új remények. Valaki még?
Sziasztok.
Rossz hírem van. Kisfiút várok, és sajnos beteg. :( ritka genetikai betegsége van. A nagyobbik fiamnak is az van, ezért is vizsgáltattuk a picire. A fiam teljes életet élhet, de nem lehet tudni, h a kicsin milyen súlyosan fog jelentkezni a betegség. Akár halálos is lehet. Azt javasolják, h vetessem el.
13 hetes vagyok :(
Ildi
Mar lassan egy eves a kiiars, nekunk nem sikerult azota sem, de kovetlek benneteket. Gratulalok a babakhoz!
Ildi, mit tesztek? Oromhirt vartam.
Szurkolok nektek! 🙏
E.
Ildi, nagyon sajnálom! Nem is tudom, hogy mit tennék a helyedben... Borzasztóan nehéz döntés ez. Mindenesetre a legjobbat kívánom!
E, nektek szurkolok, ne adjátok fel! Voltatok már valamilyen kivizsgáláson vagy terveztek menni?
Gica
Gica, voltunk, es a picit emelkedett prolaktinomom kivul minden oke. Apa is rendben. Arra kaptam bromot. Ez a legbosszantobb, hogy minden rendben. Bar nekunk van mar egy gyerkocunk, igazabol nem kene panaszkodnom. :)
E.
Gica! Gratulálok! Milyen kis csöpp egyem meg! :) vagyis azóta nyílván nagyobb már!
Ildi, úristen annyira nagyon sajnálom! Ez már 100% ?
E, továbbra is megy a drukk.
Mi lassan 4 hónaposak leszünk, 6kg a pici, éjszaka mindig végig alszik 8-9 -től, pl most még fel sem kelt! :D
A 20 hónaposom viszont mindig kelt 6 előtt! :D
Nalunk kozben kiderult, hogy nem volt most pl. tuszorepedesem. Peteeresem van, de nem reped meg. Ki tudja, miota. :(
Most jonnek a gyogyszerek.
Ildi, mi van veletek??
E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!