Dittte kérdése:
Novemberi babaprojekt. Új hónap, új remények. Valaki még?
Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 21:22
351/436 anonim válasza:
Reni én tőled kérdeznék, milyen gélről van szó, ami segíti a spermiumokat?Mi ebben a hónapban kezdjük a próbalkozást (2. baba) reméljük hamar összejön 😉
352/436 anonim válasza:
Ritex. Kinder Wunsch gel. egyuttlet elott hasznalni. Segiti A megfelelo PH-t es megkonnyiti az utjat a spermiumoknak. Reni
354/436 anonim válasza:
Ti megtaláltátok a decemberi kérdést?
355/436 A kérdező kommentje:
Nem lett kiírva. Mindig törölték. Mi lenne, ha maradnánk itt? Végülis már megszoktuk "egymást". De ha gondoljátok, kiírok egy új kérdést.
2017. dec. 3. 19:33
356/436 anonim válasza:
Hat volt mar jobb is,máma nagy görcsökkel meg kaptam rendesen :( dokihoz majd a héten megyek! Szabina
357/436 anonim válasza:
Ugy erzem ez lesz a mi honapunk. nem tudom miert ugy erzem. multkor meg azt tudtam h valoszinu nem lesz baba... valamiert ugy ereztem. Csak positivan csajos;) ...Reni
358/436 anonim válasza:
Sajnos törölték a kérdéseket.
Itt is maradhatunk, bár én azért gondoltam a decembert kiírni, hátha van aki most csatlakozna.
Én nagyon az elején vagyok 7. ciklusnap. Nagyon szuper ajándék lenne egy pozitív teszt jézuskától.
Hétvégén wellnesselni megyünk, ránk fér a lazítás.
Gica
359/436 anonim válasza:
En a szulinapomon tesztelhetek... jaj de joooo is volna : I I Reni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!