Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Novemberi babaprojekt. Új...

Dittte kérdése:

Novemberi babaprojekt. Új hónap, új remények. Valaki még?

Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 21:22
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯
 311/436 anonim ***** válasza:

Ildi, Dóri, szuper :)

Én holnap megyek, de úgy érzem korai, ma beszéltem a dokival, ő mondta, hogy nem árt progipótlás (72 a progim), és menjek, megnéz. De közben kiderült hogy a magánkórház által már nem mehetek hozzá, így bejelentkeztem máshoz. Csak ő nem fog elküldeni vajon hogy még túl korai?

2017. nov. 21. 22:41
 312/436 anonim ***** válasza:
Nagyon nagy gratula a pozi teszteseknek! Utolsó, mondd meg a helyettes/új dokinak, hogy mindenképpen progipótlást javasolt az előző orvosod és te is ragaszkodsz hozzá, mert nehezen jött össze a baba. Mi meg elmegyünk wellnesselni 4 napra dec. elején, kicsi "fejkiürítés" nem árt ennyi csalódással teli hónap után! :( Puszi Nektek, szurkolok! Ali
2017. nov. 22. 15:49
 313/436 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nóri vagyok. Én még nem kértem időpontot a dokihoz, majd ha legalább 6,5 fél hetes leszek. Mivel elég késői pém volt így várni akarok. Nekem már sokszor hányingerem van reggelente és elég sokat fájdogál a hasam.

Többiek hogy vagytok?

Ali, nektek jó pihenést és kellemes kikapcsolódást! :)

2017. nov. 23. 05:30
 314/436 anonim ***** válasza:
Jaj de hülyén írtam na! :D Ha 6 és fél hetes leszek minimum, akkor akarok kérni ip-ot! :)
2017. nov. 23. 05:31
 315/436 anonim ***** válasza:

Én meg kezdek bedilizni szerintem. Második éjszaka álmodom, hogy terhes vagyok.

Tegnap már nagy hasam volt, ma meg a dokinál jártam aki megállapította a terhességet.

Úgy éreztem kezdem elengedni a dolgot, nem görcsölök rá, de úgy látszik mégsem sikerült. Mondjátok azt mégis hogy lehet?

Gica

2017. nov. 23. 06:47
 316/436 anonim ***** válasza:
100%
Ali, a masik doki nem javasolt semmilyen potlast, en igazat adok neki, feleslegesen nem akarok gyogyszert szedni. Masik doki sem mondta h alacsony a progim. 6.honapban sikerult, szerintem nem olyan sok, azt mondta, ha verzes, barnazas van az nem jo de ha nincs semmi baj o nem javasol kemiai hormont, a terhesseg egy termeszetes folyamat. Sajna sajat dokim akiben 100% ig megbizom, meg nincs. Nektek jo kikapcsolodast, en is akartam menni a Salirisbe wellnesselni, de most akkor kimarad :) Zsoo
2017. nov. 23. 13:25
 317/436 anonim ***** válasza:
Nori, nekem is fajdogal a hasam alja, gyengen szerencsere. Meg a melleim elkezdtek feszulni, nyomasra kicsit fajnak. Tobbiek? Zsoo
2017. nov. 23. 13:28
 318/436 A kérdező kommentje:
Üres óráim azon agyalok, hogy annyi mindenki PCOS-s. Tudom, hogy összetett vizsgálatokra van szükség a diagnózis felállításához. De én szeptemberben voltam cyton és ultrahangon. Magánba járok, a dokim nagyon alapos. Azt mondta sehol egy ciszta minden okés, zöld a lámpa a baba előtt. Szóval akkor igazából ezzel a PCOS-t ki is zárhatjuk ugye? :) Laborom jó, vagyis ott cukrot néznek, de az tegnap is tökéletes volt. az IR nem egyenlő a diabétesszel, tudom ezt is. De az IR-ből egyszer diabétesz lesz. Na a lényeg, hogy megnyugodhatok? Remélem tök feleslegesen gyártom a hülye teóriáim !!! :-) Ez volt a 3. sikertelen hónap és kész vagyok magamtól.
2017. nov. 23. 15:03
 319/436 anonim ***** válasza:
Zsoo bocsánat, valamiért arra emlékeztem, hogy régen próbálkoztok már. :) 6.hónapban az szuper, hogy összejött! Köszi mindenkinek, próbálunk kikapcsolni, fárasztónak fárasztó lesz a 2.5 évesünkkel :) Ali
2017. nov. 23. 19:34
 320/436 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én naaagyon álmos vagyok napok óta, a melleim baromira fájnak, illetve néha émelygek. A vérnyomásom nagyon alacsony, hőhullámaim is vannak, és a hasam is feszülget néha. És ma még csak 5 hetes vagyok :D

Tegnap előtt lőttem megint egy tesztet kíváncsiságból, hát már ugyanolyan erős a két csík. Jövőhéten doki, gondolom szívhang még nem lesz, de én mindenképp szeretném, hogy megnézze, hogy egyáltalán jó helyen van-e, elindult-e valami...

Dóri

2017. nov. 23. 21:52
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!