Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Novemberi babaprojekt. Új...

Dittte kérdése:

Novemberi babaprojekt. Új hónap, új remények. Valaki még?

Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 21:22
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯
 281/436 anonim ***** válasza:

Hanga és Dittte, nagyon drukkolok Nektek! :) Mutassatok majd képet, ha teszteltetek (és esetleg van rajta valami látni- ill. keresnivaló ;)

Ildi, köszi neked is a gratot, bocsi, csak most olvastam. :)

Dóri

2017. nov. 15. 20:38
 282/436 A kérdező kommentje:

Ekkora negatív tesztet, ami nekem lett :))) de mit is vártam?! Még megvannak a premensi görcseim. Olyan érzés, hogy bármelyik pillanatban megjöhet. Ugyhogy majd decemberben újra itt "talizunk", akik még velem tartanának. Vagy ha van kedvetek nyithatok egy fórumot is magunknak es akkor nem kell itt beszélgetni. Kitartást!!

Ditte

2017. nov. 16. 05:18
 283/436 hanga86 ***** válasza:

Sajnálom Dittte! 😞 Az ötleted jó, bár jobban örülnék ha nem kéne csatlakoznom. Én még max. vasárnapig izgulhatok.

Hanga

2017. nov. 16. 06:49
 284/436 anonim ***** válasza:
Nekem is tiszta nega.... buvolgettem 2 percig... hat ha.... de nem lattam semmit... ferjem is nezegette... o se... ugyhogy ennyi .. december lesz a mi honapunk. Reni voltam
2017. nov. 16. 10:10
 285/436 anonim ***** válasza:
Sziasztok Viki vagyok. Elmentem dokihoz. Megnézett hüvelyi ultrahanggal. Az egyik petefészkemben megkérdezte hogy volt -e ciszta, mert úgy látja, hogy valami volt. Átküldött vêrvételre hcg, és mondta hogy mivel más városban élek ezért elég ha be telefonálok.másnap felhívtam és megkérdeztem mi lett az eredmény. Azt mondta jóval kevesebb a hcg szintje és nyugodjak meg minden kiürült aminek ki kellett Tehát nem kell műteni És Semmi egyéb teendőm nincs. A petefészkem ben valószínű méhen kívüli terhesség volt de mivel megcsinálták a vér tesztet nincs okom aggódni.
2017. nov. 16. 15:30
 286/436 anonim ***** válasza:
Gratulálok mindenkinek! V
2017. nov. 16. 15:32
 287/436 anonim ***** válasza:

Viki, és azt mondta az orvos, hogy mi történhetett a méhen kívülivel? Felszívódott vagy kiürült? (bocsi ha hülyeséget kérdezek, "szerencsére" nem értek hozzá).

Nóri, Ildi, Ildy: hogy érzitek magatokat? Nekem fáj a derekam és két napja "mindjártmegjön" érzésem van ... ez normális ilyen korán? A lányommal csak hetekkel később kezdődtek ezek a tünetek..

Dóri

2017. nov. 16. 15:48
 288/436 anonim ***** válasza:
Arról nem mondott semmit. Azt mondta, hogy nyugodjak meg végre mert a teszt bizonyítja hogy kiürült minden.
2017. nov. 16. 16:07
 289/436 A kérdező kommentje:
Nekem sem jött még meg. Ez a 27. Ciklusnapom....elllenben már második napja mindjárt megjönamensim érzésem van, feszül a hasam alul, fáj a derekam. Elég erős premensi tüneteim vannak, nem jellemző rám. Ma háromszor trefalt meg a testem, tamponnal a kezemben futottam, mert (bocsi érte előre is, ha undi leszek) éreztem, hogy folyik belőlem valami.....aztán színtelen volt, nem a havim. Most feszul a hasam alul, már hajnalban is felkeltem miatta. Vateras tesztem van itthon, ami negatív lett ma. Nem terveztem tesztelni mással, mert szinte eselytelennek gondolom ezt a hónapot. De el nem akarom hinni, hogy ez a hajszálvékony gagyi papírcsík valóban 10-es érzékenységű. Azon agyalok ellövök egy x-epilt, es ha nega, akkor szombaton tuti koccintok a csajokkal :))))
2017. nov. 16. 17:36
 290/436 anonim ***** válasza:

Viki, te vagy, aki verzett a pozi teszt mellett ugye? Az jo hir, hogy nincs baj! Persze a masik fele nem jo. :( De biztosan hamarosan sikerulni fog nektek! Koszi, hogy megirtad.

"E"

2017. nov. 16. 22:42
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!