Dittte kérdése:
Novemberi babaprojekt. Új hónap, új remények. Valaki még?
Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 21:22
271/436 anonim válasza:
Kedves Kérdező! :) Ha kiírod majd a december hónapra vonatkozó kérdést is, linkeld majd be ide, csatlakozom majd. :) Ali
272/436 anonim válasza:
274/436 anonim válasza:
Wow, Nóri, hát ezek igen csak szép pozitív tesztek! :)
Halk gratula, a többieknek pedig drukk-drukk!
D.
275/436 anonim válasza:
Köszi Dóri, meg is lepődtem, hogy az esti ilyen erős lett, mikor a reggelin épp, hogy látszott.
276/436 A kérdező kommentje:
Kiírom decembert is, naná :))) bárcsak ezen múlna!! Bát karácsonyi ajándéknak sem lenne utolsó egy pozi teszt :))
Ditte voltam
2017. nov. 15. 18:52
277/436 anonim válasza:
Hu mennyi pozi teszt! Nekem ma megjott, remenyem sincs. Kovetkezo honaphoz is csatlakozok! :) Varom a linket! Gratu mindenkinek!!!
E
278/436 hanga86 válasza:
Gratulálok Nóri,neked is.
Nekem 2-4napom van nemvártig,de semmi "tünetem" nincs,ami eddig mindig volt. Kíváncsi leszek,de mégsem hiszek benne,sok már ez az 1 év...
Hajrá mindenkinek!
Hanga
279/436 A kérdező kommentje:
Hanga én is a napokban nem várom. Mára nem vártam még ha holnap sem jönne, akkor akár reménykedhetek is, mert akkor már egyutt voltunk apával, pénteken lesz 2 hete, hogy elmentek a vendégeink. :)) oh, de jó is volna.....blamából reggel ellövök egy vaterás tesztet..... :)
2017. nov. 15. 19:48
280/436 hanga86 válasza:
Kérdező,akkor drukkolok hogy neked is legyen okod örömre 😉 írd majd meg reggel!
Én vasárnapig várok,ha addig nem jönne meg! Csak sikerülne már...😕
Hanga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!