Novemberi babaprojekt. Új hónap, új remények. Valaki még?
Viki örülök, hogy nem lett komoly baj, biztosan nagyon megviselt ez a hercehurca... De új hónap, új remények!
A pozitív teszteseknek nagyon gratulálok még egyszer! Dóri, a kisfiamnál mindig az aktuális mensikor jelentkezett húzódás és mensiszerű érzés 3-4 napig. Szedj 2-3 Magnerotot naponta és C vitamint.
Hanga neked szurkolunk! Ali
En ma már mensizek. Ugyhogy akinek még van remény hajrá!!! Többiek: hamarosan tali a decemberi babavárók kérdésnél
Ditte
Sajnálom Ditte! Én a 3. dpon vagyok, szóval még sokat kell várnom. Azt nem tudom, hogy mennyire normális, hogy tegnap és ma is görcsölt, főként a bal oldalon. Pedig tuti megvolt már az ovu.
Na mindegy kiderül 11 nap múlva (13 napos a luteálisom)
Gica
Sziasztok! Zsoó vagyok. Jó sokat írtatok, én elutaztam közben, meg most néztem csak rá a kérdésre. Gratula a pozi teszteseknek!!! Nem semmi, jó sokan vagytok :)
Nekünk ez a 6. hónap, parázok a korom miatt. A természet is megviccelt, nem tudom mikor volt ovum. Kb 13-14. cn-en volt egyértelmű tojcsis nyák, együtt is voltunk, az lh tesztek erősödtek, de mielőtt pozitív lett, el is halványult. Utána még tesztelgettem, de csont nega volt, gondoltam lesz@rom, a nyaralásomat nem rontom el, lehet nem volt ovum, annak ellenére h éreztem a petéimet. Hazajöttem, azóta mérem a hőmet, sztem biztos volt ovum. Csak nem tudom mikor. Vagy a tojcsis nyák után kedden, de akkor holnap meg kéne jönnie, de mostanában barnáztam előtte, most nincs, meg nega lh teszt. Egyébként én a repedést érzem meg, azt meg csak ehét hétfőn éreztem először (azóta is), a bal oldalt, erősebben mint az előző ciklusok. Lehet a tüsző túlnőtt (???) és késett az ovu.
Belinkelem a hiányos görbémet:
Zsoó
Oh, sajnalom Hanga!
Mik a tovabbiakban a teendok? Kivanom, hogy minel elobb osszejojjon a baba!:)
Sajnálom Hanga! Nekem előző és a mostani is 29 napos lesz és ez a harmadik clostis hónapom.
Neked az első volt? Ne add fel, azt mondják az első ritkán sikeres.
6. dpon vagyok még csak így nem tudom sikeres lesz e, bár a hőm nem a szokásos, most egy tizeddel végig alacsonyabb. (36,8)
Jövő hét keddre nem várom, akkor kiderül mi a helyzet.
Gica
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!