Novemberi babaprojekt. Új hónap, új remények. Valaki még?
Ditte. Én nem értek a hőgörbehez ehez nagyon nem tudok hozzászólni, de én az ovufájdalomnak hinnék. Az ovuteszt nagyon megbízható szerintem nekem nagyon bevált és nagyon olcsón is be lehet szerezni.
Valaki kérdezte hogy nem e én írtam ki a babázást?
De sajnos én voltam. Nagyon kevés barnás nyákot tapasztaltam este fürdésnél és ma 1x a wc papíron. A bugyimon semmi szóval tényleg nagyon kevéske volt. Aztán most 1 kicsit parázok mert összekombinálóm a gyógyszert vele. (Kaptam augmentint a megfázásra) dokimat már 100x hívtam nem elérhető. :(
Fájdalmam nincs.
Ildi
En kerdeztem. :)
Szerintem nincs koze az antibiohoz, lehet progihiany.
Korabban irtam, hogy en is barnazok sajnos (szinten minimalisan), a doki nem latta a verzes okat, de kaptam Duphastont, napi 2*1 az adagom. Valsz. neked sem artana a progipotlas, remelem sikerul elerned a dokidat!
En is aggodom amugy, pedig az elso terhessegemnel ugyanez volt... Eloszor a 7.majd a 9.heten. Ott Utrot kaptam.
Es ugyebar minden rendben lett vegul, mert mar 4 eves a lanyka :)
Probalj meg pihenni, sok Mg-t szedni.
Dori
Kiírtam a decemberi kérdést ha gondoljátok csatlakozzatok :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Gica
Passzolom miért de törölték a kérdést így nem találjátok a linken.
Gica
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!