Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Novemberi babaprojekt. Új...

Dittte kérdése:

Novemberi babaprojekt. Új hónap, új remények. Valaki még?

Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 21:22
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯
 361/436 anonim ***** válasza:

Uh Szabina, sajnalom.:(

En megyek 21. napi vervetelre a heten. Elvileg szombatra nem varom. De az hiszem, kezd mar nem erdekelni az egesz. Lassan egy evi csalodas...anno egy even belul sikerult a lanykank, pedig nem volt minden rendben. Most minden rendben, megse jon a teso. :(

2017. dec. 3. 22:08
 362/436 anonim ***** válasza:

Hát csajok... Én nem tudom mi lesz velem. A második havi menstruációm is úgy látszik, hogy ki fog maradni. Szeptember végén jött meg utoljára, azóta sehol semmi. Valószínűleg az ovum is kimaradt mert nem volt olyan folyásom mint ami lenni szokott. Az októberi kimaradt, a novemberit 30-ra vártam és már az is ötödik napja késik. Jövőhétre van időpontom az endokrinológiára, egyre jobban bebizonyosodik, hogy a pajzsmirigyemmel nincs rendben valami, hiszen bármi tünetem van amire rákeresek a neten, 90% hogy oknak írja a pajzsmirigyet. Remélem nem lesz hosszadalmas procedúra és könnyen helyre állítható...

Adri

2017. dec. 4. 09:06
 363/436 anonim ***** válasza:
Sziasztok, Viki vagyok. Jó rég jártam már itt. A vérzésem össze-vissza volt. Kb. 1 hónapig véreztem 1-2 napos megszakításokkal. Voltam 4 különböző dokinál, mindenki mindent rendben talált. Aztán egyszer csak 2 hete hétfőn elkezdett fájni a jobb oldalam lent. Ki is van dudorodva, rendesen látszik jobb oldalt.Csütörtökig bírtam, elmentem dokihoz. Nem látott semmit, nem is írt gyógyszert. Nem javult semmi ennek köszönhetően vasárnap elmentem sürgősségire, ahonnan hazaküldtek mert nincs semmi bajom, meg sem vizsgáltak,a doki gusztustalan féreg volt, gúnyolódott, megmosolygott, hogy én nekem nincs egészségügyi végzettségem, honnan tudom hogy nőgyógyászati bajom van... Másnap elmentem háziorvosomhoz (merthogy a sürgősségiről oda küldtek) ő elküldött újra nőgyógyászhoz. Megvizsgált a doki, és talált egy 42*37 mm "echomentes képletet" a jobb petefészkem mellett. Kaptam Duphastont, ami elvileg meghozza a mensim, és utána kell visszamennem kontrollra, megnézi hogy összébb ment-e. Most még biztos hogy nem ment össze, mert még mindíg ki van dudorodva. Már elegem van a fájdalomból is. De legalább már tudják hogy van ott valami, és elkezdték kezelni. A baba még várat magára :(
2017. dec. 4. 13:53
 364/436 anonim ***** válasza:
2017. dec. 4. 17:38
 365/436 anonim ***** válasza:
Viki, ez brutal durva! Kitartast! :(
2017. dec. 5. 22:16
 366/436 anonim ***** válasza:

Mindjárt itt a holnap este! Már alig várom! Este 20:40re vagyok hívva a dokihoz, kb. 1 órás csúszás mindig van, szóval soká fogok szerintem hazaesni. Kedden megírom nektek mit látott, mondott.

Panaszom van nem is kevés. Az antibiotikum kúra miatt most nagyon viszketek ott lent. Kanestennel kenem magam holnap remélem ad rá valamit. 2 hete már, hogy minden pisi után ha megtörlöm magam véres nyák van a wc papíron. De csak akkor van a bugyin nincs semmi. Gondolom erre is ad majd valamit. Hányingerem semmi, fájdalmam nincs. :)

Ildi

2017. dec. 10. 18:37
 367/436 anonim ***** válasza:

Én is a napokban terveztem írni pont :)

Ildi, várom a fejleményeket! A barnás-rózsaszínes nyák nálam is jelen van továbbra is, hiába szedem a Duphastont. Két orvos is látott, egyik sem találta az okát.

Én egyébként voltam a múlthéten uh-n, van embrió, van szívhang is, minden rendben :) Január elején megyek kontrollra ismét. Aztán már a 12.heti uh jön, izgis.

Dóri

2017. dec. 10. 18:58
 368/436 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Voltam tegnap dokinál. Sajnos rossz hirem van. Kb már 1 -2 hete nem fejlődik a babám. Össz. 6.6 mm és nincs szivhang. :(

Csütörtökön műtenek. Annyira rossz most.

Ildi

2017. dec. 12. 06:40
 369/436 anonim ***** válasza:

Ildi ez borzasztó! Rettentően sajnálnom!

Remélem hamar próbálkozhattok újra, mert a fájdalmad igazán csak egy új baba enyhíti. Ilyenkor könnyebben össze szokott jönni újra. Próbálj erre gondolni.

Gica

2017. dec. 12. 07:06
 370/436 anonim ***** válasza:
Jaj Ildi, annyira sajnalom :(
2017. dec. 12. 16:41
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!