Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Novemberi babaprojekt. Új...

Dittte kérdése:

Novemberi babaprojekt. Új hónap, új remények. Valaki még?

Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 21:22
 391/436 anonim ***** válasza:
100%

Jajj csajok úgy sajnálom!

Én épp most töltöttem a 24 hetet. Nagyon jól vagyok szerencsére. A terhesség elején véreztem de szerencsére progeszteronra elmúlt. Egyébként egy álom terhességem van, nem voltam rosszul csak folyton álmos.

Kisfiúnk lesz és okt 3ra vagyok kiírva. Most szombaton volt az esküvőnk, nagyon szuperül sikerült.

Nagyon drukkolok nektek, hogy minnél hamarabb sikerüljön a babátok!

Gica

2018. jún. 13. 00:50
 392/436 anonim ***** válasza:

Zsoo,Ildi nagyon szorítok, hogy jöjjön az a baba!!!

Gica gratulálok a lagzihoz! :)

Én ma vagyok 33 hetes, már nagyon izgulok.

Nóri

2018. jún. 13. 07:31
 393/436 anonim ***** válasza:

Sziasztok, mizu?

Én tegnap pozitívat teszteltem, mára erősödött. Olyan jó lenne ha minden rendben menne most már. Udv, Zsoo

2018. júl. 17. 14:07
 394/436 anonim ***** válasza:

Zsoo, gratulálok! Minden rendben lesz, ne is gondolj semmi rosszra! :)

Az én kisfiam megszületett, 7-én 36 hétre. Minden rendben velünk, nagyon jó szülésélményem volt, az előző császár után meg maga az álomszülés! Mindössze kb 50 percet voltam a szülöszobán (szülés tekintetében,persze utána +2óra megfigyelés) itthon vajúdtam le a nagy részét! :) Szuper volt, persze baromi fájdalmas, de sikerült tudatosan végigcsinálni az egészet! :)

Majd írj Zsoo, hogy miújság! :)

Nóri

2018. júl. 19. 08:38
 395/436 anonim ***** válasza:

De szuper Zsoo! Biztos minden rendben lesz, ne aggódj! Majd írj ha már voltál orvosnál!

Én most 29 hetes vagyok, minden okés velünk, kicsit nagyobbnak tűnik a nagyfiú. Tegnap voltunk babamozin,1520g-ra becsülték már.

Gica

2018. júl. 19. 13:22
 396/436 anonim ***** válasza:

Nóri neked meg gratulálok a babához! Sok egészséget és örömöt hozzá!

Gica

2018. júl. 19. 13:23
 397/436 anonim ***** válasza:

De jó nektek. :) gratulálok!

Én is most szülnék a napokba, ha megmarad a novemberi babám. Rossz ilyenkor belegondolni, főleg így, hogy azóta sem akar sikerülni teherbe esni.

Ildi

2018. júl. 20. 13:15
 398/436 anonim ***** válasza:

Nekunk se sikerult, 1,5 eve mar. Azota hormont is nezettem, es minden rendben ott is. A munkam stresszes, nem csodalkoznek, ha ez lenne a baj. :/ Akinek sikerult, gratulalok!!!

E.

2018. júl. 21. 16:31
 399/436 anonim ***** válasza:
Sziasztok, voltam dokinal, van baba is, meg szivmukodes. Kb 5 het a genetikaiig. Addig probalom nem beleelni magam. Zsoo voltam. Kivel mizu?
2018. aug. 15. 15:20
 400/436 anonim ***** válasza:

Szia Zsoo. Ildi vagyok. 5 hetes kismama. :)

Remélem most minden rendben lesz. Sajnos elkaptam egy nagyon fájdalmas betegséget a kéz láb száj fertőzést. Nagyon nehezen viseltem. Mára volt időpontom a dokihoz, de ezzel a vírussal nem mentem a többi kismama közzé, így jövőhét pénteken kell mennem. Akkor leszek 6+3 hetes. :) nagyon reménykedem, h nem tett kárt a terhességben ez a nyavaja.

2018. aug. 15. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!