Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Novemberi babaprojekt. Új...

Dittte kérdése:

Novemberi babaprojekt. Új hónap, új remények. Valaki még?

Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 21:22
 411/436 anonim ***** válasza:

De szuper Ildi! Nagyon jó hírek! :)

Persze még egyben vagyunk, ma vagyok 36+5 hetes. Dokinál egy hete voltam ás szerinte még van hátra, mert zárt vagyok és még beékelődve sincsen babóca. Jövő hét kedden találkozunk újra, addig lesz már egy ctg is.

Többiekkel mi a helyzet?

Gica

2018. szept. 10. 18:09
 412/436 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok, ígértem írok a genetikai után. Ma túlestünk rajta. Minden értékünk kiváló (Ultrahang + kombinált vv), és 90% hogy kislány :)
2018. szept. 17. 21:41
 413/436 anonim ***** válasza:
100%
ööö utolsó Zsoo voltam :D
2018. szept. 17. 21:42
 414/436 anonim ***** válasza:

De jó Zsoo! Hány nap volt az eredmény? Annyira várom már én is. Ma vagyok 10 hetes.

Ildi

2018. szept. 18. 14:30
 415/436 anonim ***** válasza:

De jó hírek csajok! Örülök hogy minden rendben Zsoo!

Én ma 37+6 hetes vagyok,ma voltam dokinál. Nst tökéletes, semmi fájás. Méhszáj is zárt még, szóval egy darabig még nem találkozunk babával :)

Gica

2018. szept. 18. 18:24
 416/436 anonim ***** válasza:

Koszonom :)

Ildi, kb 14:25kor levettek a vert, majd 14:40 ultrahang, es meg 4 elott meglett a verveteli eredmeny is, a biologussal konzultáltunk, kb negyed 5kor jottunk el. Istenhegyiben gyorsan megvan, 1,5 ora, mert ott elemzik a vert helyben.

10 hetes vagy, de jooo :)

Gica, hamarosan karjaidban tarthadod a kisbabad, majd irj :)

2018. szept. 18. 19:30
 417/436 anonim ***** válasza:

Zsoo mi is Istenhegyiben voltunk 12 és 18 hetes genetikain is. Plusz babamozin is.

Szuper hely, pontosak és gyorsak.

Írok majd ha megszületett Csongor baba. Már nagyon várjuk de ő még jól érzi magát odabent.

2018. szept. 18. 21:19
 418/436 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Megszületett elsején Csongor babám. Sürgősségi császármetszéssel jött világra 2590g és 53cm. Sajna nem.jó a cukra így egy két napot ráhúzunk de egyébként jól vagyunk.

Nagyon féltem a császártól de azért túlélhető, de fáj még mindig.

Veletek mi újság? Ildi voltál azóta genetikain?

Gica

2018. okt. 3. 00:53
 419/436 anonim ***** válasza:

Szia Gica. Gratulálok a babádhoz! Megkérdezhetem, hogy miért lett sürgősségi?

Igen, hétfőn voltam genetikán, méhlepényből vettek mintát. Hát nem mondom, hogy kellemes volt, de kibírtam. 2 hét múlva lesz eredmény.

Jajj bárcsak már én is a kezemben foghatnám. :) olyan soká lesz még április.

12 hetes vagyok jelenleg

Ildi

2018. okt. 3. 10:47
 420/436 anonim ***** válasza:

Abszolút természetes szülést szerettem volna, de több minden nem stimmelt.

Reggel fél 4kor kezdődtek a fájások. Egy óra alatt 5 percesek lettek, majd 8 ra értünk be 3 percesekkel. De nem jó helyen, az alhasamban éreztem őket. Nyilván így nyitva sem voltam csak 1 ujjra.

Ctgre raktak és nagyon rossz lett, baba szívhangja,leesett volt hogy 60ra és fájást nem is regisztrált a gép.

Gyors burok repesztés jött, ahol iszonyú sűrű barna volt a magzatvíz.

Ez 8.45kor volt, rohantunk a műtőbe és 09.33kor meglettn Csongor. 6x volt rajta a köldökzsinór, így ezt nem tudtuk de emiatt sem jöhetett volna simán.

Ez 39+5nél volt. Szerencsére jól vagyunk,bár Csongi cukra nem jó leesik, ezért még maradunk pár napot.

Szuper Ildi! Miért mentél komolyabb tesztre? Írd meg az eredményt majd!

Gica

2018. okt. 3. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!