Novemberi babaprojekt. Új hónap, új remények. Valaki még?
De szuper Nori! Szuper picikéd van! :)
E. ne aggódj, így már tudnak segíteni, hogy kiderült mi a probléma. Nagyon drukkolok!
Ildi veletek mi van, remélem megoldódik és lelkileg is helyrejössz!
Az én picikém nagyon szépen növöget, most 3,5 hetes és már elértük a 3000g-ot. :) Nagyon szuper baba, érdeklődő és éjszaka is csak egyszer kel. :)
Gica
Sziasztok,
Ildi most olvasom milyen dontes elott alltok :( ugy sajnalom. Nem is hallottam meg errol a betegsegrol. Akkor ha a fiadnak is ez a betegsege, a genetikatokkal van gond? Ezt a cvs kimutatja? Niftynel nem is tudom ezt nezik e, hm...
En 16 hetesen vegul megcsinaltattam a Niftyt is, az is negatív lett, tegnap pedig volt a 19.heti genetikai, ott is minden rendben volt :)
Gica,gratulalok a kisfiadhoz.
E. Drukkolok Nektek!
Udv,
Zsoo
Nagyon kedves Zsooo. Remelem bar egy ev kesessel, de beallok ebben a honapban en is a babasok koze. 😁
Ildi majd irj, ha erre jarsz!
E.
De örülök Zsoo! Szuper hogy minden rendben van! A nemét tudjátok már?
E, ne aggódj, drukkolunk nektek, csak jön az a kis lurkó. :) Terveztek kivizsgálást?
Ildi, még mindig le vagyok döbbenve... Ha erre jársz majd írj.
Nekem már 1 hónapos a kisfiam, szépen fejlődik. Egy igazi álom gyerek csak egyszer kel éjjel és nappal is jó alvó. Sajnos poci fájós szegényem de hátha kinövi már.
Gica
Gica, volt kivizsgalas, mar egy eve. Apa eredmenye tokeletes. Nalam is annak tunt. Mar mondogattam a dokimnak, hogy nem erzem a peteeresemet honapok ota. Most kiderult, hiaba erik a tuszo, nem reped meg. Amugy minden eredmenyem jo volt, igy nem is ertem. :/ 3-4 vervetelen is voltam 3. es 21. napon is. A progim nem verte az egeket...
Szoval most stimulalas es idozitett egyuttlet jon tuszorepesztovel.
De legalabb van megoldas. Nagyon remelem, hogy igy sikerul. Ez a szurizas closti mellett nem a kedvencem. De hat a celert barmit. :)
E.
Gica, az jo, ha ilyen jol alszik ;)
Igen, mar a 12.heten tudtuk a nemet, maradt kislany :) Nevét nem merem nyilvanos oldalra leirni.
E. Aviva tornat probaltad mar? Az segithet peteeres problemakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!