Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Novemberi babaprojekt. Új...

Dittte kérdése:

Novemberi babaprojekt. Új hónap, új remények. Valaki még?

Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 21:22
 431/436 anonim ***** válasza:

De szuper Nori! Szuper picikéd van! :)

E. ne aggódj, így már tudnak segíteni, hogy kiderült mi a probléma. Nagyon drukkolok!

Ildi veletek mi van, remélem megoldódik és lelkileg is helyrejössz!

Az én picikém nagyon szépen növöget, most 3,5 hetes és már elértük a 3000g-ot. :) Nagyon szuper baba, érdeklődő és éjszaka is csak egyszer kel. :)

Gica

2018. okt. 25. 14:17
 432/436 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

Ildi most olvasom milyen dontes elott alltok :( ugy sajnalom. Nem is hallottam meg errol a betegsegrol. Akkor ha a fiadnak is ez a betegsege, a genetikatokkal van gond? Ezt a cvs kimutatja? Niftynel nem is tudom ezt nezik e, hm...

En 16 hetesen vegul megcsinaltattam a Niftyt is, az is negatív lett, tegnap pedig volt a 19.heti genetikai, ott is minden rendben volt :)

Gica,gratulalok a kisfiadhoz.

E. Drukkolok Nektek!

Udv,

Zsoo

2018. nov. 1. 19:56
 433/436 anonim ***** válasza:

Nagyon kedves Zsooo. Remelem bar egy ev kesessel, de beallok ebben a honapban en is a babasok koze. 😁

Ildi majd irj, ha erre jarsz!

E.

2018. nov. 1. 21:30
 434/436 anonim ***** válasza:

De örülök Zsoo! Szuper hogy minden rendben van! A nemét tudjátok már?

E, ne aggódj, drukkolunk nektek, csak jön az a kis lurkó. :) Terveztek kivizsgálást?

Ildi, még mindig le vagyok döbbenve... Ha erre jársz majd írj.

Nekem már 1 hónapos a kisfiam, szépen fejlődik. Egy igazi álom gyerek csak egyszer kel éjjel és nappal is jó alvó. Sajnos poci fájós szegényem de hátha kinövi már.

Gica

2018. nov. 2. 04:42
 435/436 anonim ***** válasza:

Gica, volt kivizsgalas, mar egy eve. Apa eredmenye tokeletes. Nalam is annak tunt. Mar mondogattam a dokimnak, hogy nem erzem a peteeresemet honapok ota. Most kiderult, hiaba erik a tuszo, nem reped meg. Amugy minden eredmenyem jo volt, igy nem is ertem. :/ 3-4 vervetelen is voltam 3. es 21. napon is. A progim nem verte az egeket...

Szoval most stimulalas es idozitett egyuttlet jon tuszorepesztovel.

De legalabb van megoldas. Nagyon remelem, hogy igy sikerul. Ez a szurizas closti mellett nem a kedvencem. De hat a celert barmit. :)

E.

2018. nov. 2. 08:31
 436/436 anonim ***** válasza:

Gica, az jo, ha ilyen jol alszik ;)

Igen, mar a 12.heten tudtuk a nemet, maradt kislany :) Nevét nem merem nyilvanos oldalra leirni.

E. Aviva tornat probaltad mar? Az segithet peteeres problemakon.

2018. nov. 3. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!