Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Novemberi babaprojekt. Új...

Dittte kérdése:

Novemberi babaprojekt. Új hónap, új remények. Valaki még?

Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 21:22
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯
 331/436 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Eléggé megfáztam, indokolt lenne antibiotikumot szednem. De ugye nem javasolt ilyen kora terhesen. Nekem dec. 11re van időpontom a dokihoz. Most mégis sokat agyalok, hogy elég soká van még dec. 11.

Most vagyok. 6+2 napos. Ildi :(

2017. nov. 29. 13:19
 332/436 anonim ***** válasza:

Nem mért petezsákot sajnos. Remélem lesz jövhéten szívhang, bár megőszülök addig..:)

Ildikó, van olyan antibio amit lehet szedni, én két hete Zinnatot kapt arcüreggyulladásra. (Sőt, az első terhességem alatt is ezt szedtem egyszer)

Dóri

2017. nov. 29. 13:57
 333/436 anonim ***** válasza:
Ildi! Orvos ismerősöm szerint az árt többet, ha nem vesszük be az antibiotikumot, mert a baktérium már veszélyes lehet a babára nézve, míg a vírus nem, és vannak terhesen is szedhetőek, mint pl. az amoxicillin tartalmúak. Én sem tudom, lehet terhes vagyok, de a bölcsességfogam kihúzása miatt azt szedek, mert gyulladt lett és gennyes. Szerintem ne aggódj, a háziorvosod nem akar neked rosszat! :)
2017. nov. 29. 15:51
 334/436 A kérdező kommentje:

Szerintem konzultálj telefonon legalabb egy dokival Ildi! Nekem nem valoszinu, hogy volt ovum, mert a hőmet most direkt mérem minden reggel. 36,3 minden hajnalban. Úgy hogy valami más miatt esett a hőm 2 napja le. Olyan holnap, holnaputanra várom az ovut. Megérzem mindig. A méhnyaknyákom is 2 napja elindult az ovus állapot felé. Tegnap es tegnapelőtt akcioztunk. Ma nem, mert annyira erőltetett lenne :-) holnap annál jobb lesz ;-) meg hát en is fogaszati kezelesre járok allandoan, iden ez a második durva gyökérkezelésem......ah.....inkabb szülnék!! Bár remelem lassan záródik a dolog, mert így még gyogyszert sem mertem eddig szedni hátha ott a baba. Ez a negyedik hónapunk. Most már kezdem magam egyre tudatosabban leállítani. Ugy vagyok vele hogy jobb most rendbe tenni a fogsorom, mint kismamaként bajlodni. Ha meg szükseg van a gyógyszerre, hát szükseg van. Remelem decemberben többünknek lesz + teszt a fa alatt!!! :)

Ditte voltam

2017. nov. 29. 19:13
 335/436 anonim ***** válasza:

Voltam ma dokinál augmentint írt ki. Azt mondta, hogy azt szedhetem. :) már a tudattól 1 kicsit jobban vagyok, hogy jobban leszek ettöl. :)

Megy a drukk Ditte!

Fogat csináltatni én is utálok de ha muszály.......

2017. nov. 29. 21:01
 336/436 anonim ***** válasza:
100%
Ildi, te irtad ki a barnazassal kapcsolatos kerdest?:/
2017. nov. 30. 06:24
 337/436 anonim ***** válasza:

Dittte megy a drukk. Én pont karácsonyra nem várom, szóval tetszene ajándéknak egy pozi teszt.

Nekünk ez a 6. hónap lesz, így kezdek én is lekattani a dologról és nem izgulni ovutól mensiig.

Gica

2017. nov. 30. 07:01
 338/436 anonim ***** válasza:
Ezt a hónapot én el is engedem, és sokkal jobban érzem magamat lelkileg. :) Mivel nem szedhetek progit, mert most van a 21. napi vérvétel, amiből progeszteront néznek. A görbém szerint sem volt ovum igazán, próbálkozott, de szerintem nem volt. Van is a progi nem-szedésnek hatása, minimális barnázgatás 1-2 naponta, tényleg kicsike, nagyon kíváncsi vagyok a holnapi 21.napi vérvétel eredményére, a progim tuti a béka feneke alatt van... :) De legalább meglesz az ok! Pozi tesztesek vigyázzatok magatokra! Puszi! Ali
2017. nov. 30. 09:02
 339/436 A kérdező kommentje:

Képzeljétek, ma reggel felment a hőm 36,6-ra. Megpróbálom belinkelni a görbém. Az elején kicsit hiányos, de a lényeg pont benne van. Nem értem, nagyon nem. Kedd óta van a tipikus méhnyaknyákom. A hőm kedden le is esett 36,1-re. Majd szerdán 36,3 volt és ma már 36,6. Ma van ovus pici görcsöm, ma a méhnyaknyákom is elég nyúlós. (bocsi érte). De a hőm már fent van. Nem tudom értelmezni ezt. Ha nem mérném a hőm, akkor azt mondanám, hogy ma van pont az ovu napja. De akkor ma nem le kellett volna esni a hőmnek is? Nem 2 nappal előtte esik le a hő....

Ah....jövőhónapban, ha most is elbaltáztuk a hónapot, ovutesztelni fogok.

Ditte

2017. nov. 30. 10:37
 340/436 A kérdező kommentje:
2017. nov. 30. 10:39
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!