Novemberi babaprojekt. Új hónap, új remények. Valaki még?
Sziasztok. Eléggé megfáztam, indokolt lenne antibiotikumot szednem. De ugye nem javasolt ilyen kora terhesen. Nekem dec. 11re van időpontom a dokihoz. Most mégis sokat agyalok, hogy elég soká van még dec. 11.
Most vagyok. 6+2 napos. Ildi :(
Nem mért petezsákot sajnos. Remélem lesz jövhéten szívhang, bár megőszülök addig..:)
Ildikó, van olyan antibio amit lehet szedni, én két hete Zinnatot kapt arcüreggyulladásra. (Sőt, az első terhességem alatt is ezt szedtem egyszer)
Dóri
Szerintem konzultálj telefonon legalabb egy dokival Ildi! Nekem nem valoszinu, hogy volt ovum, mert a hőmet most direkt mérem minden reggel. 36,3 minden hajnalban. Úgy hogy valami más miatt esett a hőm 2 napja le. Olyan holnap, holnaputanra várom az ovut. Megérzem mindig. A méhnyaknyákom is 2 napja elindult az ovus állapot felé. Tegnap es tegnapelőtt akcioztunk. Ma nem, mert annyira erőltetett lenne :-) holnap annál jobb lesz ;-) meg hát en is fogaszati kezelesre járok allandoan, iden ez a második durva gyökérkezelésem......ah.....inkabb szülnék!! Bár remelem lassan záródik a dolog, mert így még gyogyszert sem mertem eddig szedni hátha ott a baba. Ez a negyedik hónapunk. Most már kezdem magam egyre tudatosabban leállítani. Ugy vagyok vele hogy jobb most rendbe tenni a fogsorom, mint kismamaként bajlodni. Ha meg szükseg van a gyógyszerre, hát szükseg van. Remelem decemberben többünknek lesz + teszt a fa alatt!!! :)
Ditte voltam
Voltam ma dokinál augmentint írt ki. Azt mondta, hogy azt szedhetem. :) már a tudattól 1 kicsit jobban vagyok, hogy jobban leszek ettöl. :)
Megy a drukk Ditte!
Fogat csináltatni én is utálok de ha muszály.......
Dittte megy a drukk. Én pont karácsonyra nem várom, szóval tetszene ajándéknak egy pozi teszt.
Nekünk ez a 6. hónap lesz, így kezdek én is lekattani a dologról és nem izgulni ovutól mensiig.
Gica
Képzeljétek, ma reggel felment a hőm 36,6-ra. Megpróbálom belinkelni a görbém. Az elején kicsit hiányos, de a lényeg pont benne van. Nem értem, nagyon nem. Kedd óta van a tipikus méhnyaknyákom. A hőm kedden le is esett 36,1-re. Majd szerdán 36,3 volt és ma már 36,6. Ma van ovus pici görcsöm, ma a méhnyaknyákom is elég nyúlós. (bocsi érte). De a hőm már fent van. Nem tudom értelmezni ezt. Ha nem mérném a hőm, akkor azt mondanám, hogy ma van pont az ovu napja. De akkor ma nem le kellett volna esni a hőmnek is? Nem 2 nappal előtte esik le a hő....
Ah....jövőhónapban, ha most is elbaltáztuk a hónapot, ovutesztelni fogok.
Ditte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!