Mi lekéstük az ovut. Szerintem szerda/ csütörtök a nemvárt napja ebben a hónapban, mert akkor voltak ovujelek. Mi pénteken akcióztunk. A héten tele lettem pattanásokkal, mensi előtt megszokott. Ma reggel derékfájással ébredtem. Nekem nincs más premensi tünetem máskor swm, van hogy a derékfájás sincs. Most is nagy a "csend", de én nem is várok a hónapban csodát. Elengedtem......nektek kitartást!!! :-)
2017. nov. 13. 07:39
222/436 anonim válasza:
Azért ki tudja kérdező!! Ovu előtti napokban nem voltatok együtt?
E,Reni drukkolok, hátha még pozi lesz!
Nekem egyelőre a hőm nagyon jól alakul, sosem ment 36,8-9 felé, csak a babáimmal.
Nóri ez szerintem elég szép kis görbe :-) az ovutesztet néztem....lenne egy kérdésem: Minden fajta másképp működik? Decemberben veszek én is. Ha kellően erős a pozitív, akkor van ovu vagy az azt követő halványabb napon? Ergo, mikor kell együtt lenni? Az erős pozi napon vagy utána a jobb?? Nekem tuti ez a hónap, mert elotte nem tudtunk egyutt lenni, csak utana. 26-30 napos ciklusaim vannak, ez egy rovid honap lesz...26 vagy 27 napos. Általaban jol érzek ra az ovumra, bár ennek ellenére ez a 3. sikertelen hónapunk....ezert gondoltam, hogy tesztelek majd decemberben.
2017. nov. 13. 09:34
224/436 anonim válasza:
A pozitiv utáni negatív napon/hajnalban van ovu. A pozitív napon a legjobb együtt lenni(az előtt is esélyes, mivel a himivarsejtek akár 4napig is életképesek), hogy már ott várakozzanak a kiskatonák. De még ovu napján sem esélytelen, mivel a petesejt is életképes még 12-24 óráig.
Nekem az egyik gyerkőc ovu előtti együttlétből lett,ráadásul csak 3-4 nappal előtte tudtunk együtt lenni. :)
Nóri
2017. nov. 13. 09:51
225/436 anonim válasza:
Ja nekem most pl úgy volt, hogy x este erős pozi ovuteszt, és reggelre már fel is ment a hőm. Tehát éjszaka vagy hajnalban már meg is volt az ovu. Ezt igazolta a délutáni már negatív ovuteszt is.
Sziasztok! Nekem lassan, de biztosan erősödik a második csík. Szurkolok mindenkinek ám!
Ildi
2017. nov. 13. 10:05
227/436 anonim válasza:
Én mondtam hogy nyugi Ildi :) Viki
2017. nov. 13. 10:21
228/436 anonim válasza:
Sziasztok. Ma 6kor mertem hot,36.3volt visszaaludtam 8kor 36.8. Folyasom vizesedett. Szombaton iszonyatosan fajt a derekam,barati osszejovetelen voltunk,de alig birtam ulni a szeken,azt hittem ott nyomban megjon. Mellem faj,ma reggel hanyingerem volt,de mivel az elso mert hom olyan alacsony lett nem teszteltem,de valahogy a hanyinger nem hagyott nyugodni es az elobb csinaltam egy tesztet. A legolcsobb 20-as erzekenyseguvel es POZITIV lett😀😊😍. Halvanyan,de jol lathato,azonnal kijott. A fiammal ez a teszt,csak 4nap keses utan mutatta. Olyan boldog vagyok,mult honapban lekestuk a pet,akkor mondhatom h elso probalkozasra osszejott,pedig mar annyira elkeseredtem,mert minden arra mutatott,h meg fog jonni! Mindenkinek drukkolok. Meg nem is birtam felfogni,remeg mindenem!
2017. nov. 13. 10:23
229/436 anonim válasza:
Ja Ildy voltam! 😊
2017. nov. 13. 10:24
230/436 anonim válasza:
Sziasztok!
Ildi es Ildy, nagy gratula nektek!!
En 8.dpo-n vagyok, ket napja nagyon faj a derekam (utoljara terhesen fajt igy kozepidoben), mas tunetem nincs. Hom tovabbra is magasan, fix 36,9 napok ota. Csutortokre nem varom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!