Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Novemberi babaprojekt. Új...

Dittte kérdése:

Novemberi babaprojekt. Új hónap, új remények. Valaki még?

Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 21:22
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/436 anonim ***** válasza:
Ki miota probalkozik?Hany evesek vagytok?
2017. nov. 7. 18:30
 102/436 anonim ***** válasza:

Én most lettem 27 párom 30 éves.

Decemberben akartuk elkezdeni a próbálkozást, de lett egy trombózisom sajnos.

Így csak most júliusban kezdtük. Ez az 5. ciklus. IR vagyok és Leiden mutációm van. IRnél a teherbeesés nehezebb, a Leidennél magas a vetélés esélye.

Szeptemberben volt egy kémiaim, októberben semmi. Nagyon bízok a mostani hónapban. Ja az kimaradt hogy ez a harmadik clostis ciklus.

Gica

2017. nov. 7. 18:40
 103/436 anonim ***** válasza:

Én 29, férjem 41. 2 fiúnk van eddig, első babánk 6. Hónapra jött, második baba 2. Hónapra. Most hármaskával próbálkozunk, 2. Hónap. :)

Ildi

2017. nov. 7. 19:33
 104/436 anonim ***** válasza:

Én 26 éves vagyok, férjem 29, 9 éve vagyunk együtt, van már egy kislányunk.

Ez a 2. hónapunk, de az előző szinte garantált volt, hogy sikertelen lesz, mert a férjem nem volt itthon napokig, és persze, hogy ekkortájt volt ovulációm. Azért reménykedtem picit..

Most ebben a hónapban eléggé klappolt minden, szóval nagyon szeretnék 8-10 nap múlva pozitívat tesztelni.

Hú, Gica! Honnan tudtad, hogy trombózisod van? Én annyira rettegek ettől, van némi túlsúlyom (diétázom már egy ideje, de nyilván ez egy lassú folyamat), anyai ágon örökölt visszereim, amik fájnak is egy ideje, ill. nemrég tudtam meg, hogy van Leidenes a családban, bár még trombózis nem fordult elő senkinél.

A hónap 2. felében megyek Leidenes vérvételre.

2017. nov. 7. 19:46
 105/436 anonim ***** válasza:
Ja, bocsi, Dóra voltam. :)
2017. nov. 7. 19:46
 106/436 anonim ***** válasza:

Én 31,férjem 30.Van mar egy kislanyunk.Ő 8hónap alatt jött össze.A kistesóra tavaly december óta,második hónapban sikerűlt,de sajnos mèhenkíküli.Műtöttek is,így 3hónapot ki kellett hagyni,ezèrt nagyjából június óta próbálkozunk megint.

M.

M

2017. nov. 7. 19:53
 107/436 anonim ***** válasza:

Dóri ne aggódj ilyenen!

Nekem mindössze annyi tünetem volt, hogy rettentően fájt a lábam. Lent a bokám mellett volt a rög, így a bokám merev volt. Nem volt megdagadva és lila sem volt.

Utána derült ki a Leiden. Családban nálunk sem volt trombózis és nem is tudtunk a Leidenről.

Azóta jól vagyok, de szúrnom kell majd magam ha terhes leszek.

Gica

2017. nov. 7. 19:57
 108/436 anonim ***** válasza:
Mi lassan 12 eve vagyunk egyutt... mindig toltuk a gyerekvalalast... mindig volt valami plan.. es most megbeszeltuk h mindegy minden... csak lenne mar... olyan lassan telnek a napok... nezem a tesztet.... es mondom magamnak... nem meg hulyeseg lenne ... meg beseagyazodot... de miert megy ilyen lassan az ido...:S Reni voltam
2017. nov. 7. 19:58
 109/436 anonim ***** válasza:

Gica, pont ettől félek, hogy észre sem veszem, mert nem egyértelmű. :(

Egy Doppleres vizsgálatra mindenképp el szeretnék menni a közeljövőben, mert kíváncsi vagyok, hogy milyen állapotban vannak a vénáim... gondolom nem túl jóban, mert a nap végére kb midnig fájnak, pedig szedek Detralexet.

Reni, üdv köztünk!

2017. nov. 7. 20:26
 110/436 hanga86 ***** válasza:

Én 31, férjem 38 éves. Első baba lenne,tavaly Dec. óta. Ez most Clostis hónap de ismét nem reménykedek mert a férjem nem igazán volt aktív sajnos...

Türelem kevés, idegeskedés annál több 😞 Sok sikert mindenkinek!

Hanga

2017. nov. 7. 20:33
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!